Night Out: Ο Βασίλης Μίχας προπονείται για αγώνα kick boxing

Όλα όσα θα δούμε απόψε (4/5)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Night Out: Ο Βασίλης Μίχας προπονείται για αγώνα kick boxing

Την Πέμπτη 5 Μαΐου, στις 00:40 στο MEGA, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό (4/5) επεισόδιο του Night Out

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο του «Night Out» τον Βασίλη Μίχα, ο οποίος έχει προκαλέσει στο παρελθόν με τις δηλώσεις του για την ερωτική του ζωή, και υποβάλλει τον αγαπημένο ηθοποιό στην καθιερωμένη «ανάκριση» με τις πιο ξεχωριστές ερωτήσεις.

Στην πρώτη στάση του λεωφορείου, ο Βασίλης Μίχας μπαίνει σε αγωνιστικό αυτοκίνητο και παίρνει μέρος σε ένα drift show γεμάτο δράση.

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με ζογκλερικά κόλπα στα φανάρια των δρόμων της Αθήνας. Στη συνέχεια, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Βασίλης Μίχας παίζουν «Θάρρος ή Αλήθεια», με τον καλεσμένο να κάνει στο πλαίσιο του παιχνιδιού μια τηλεφωνική φάρσα στην αδερφή του.

Η επόμενη πρόκληση που αποδέχεται ο Βασίλης Μίχας είναι να προπονηθεί για έναν δυνατό αγώνα kick boxing. Τέλος, ο Βασίλης Μίχας συναντά τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night Out Restaurant» για μια εξομολογητική συζήτηση και φυσικά το TikTok βίντεο.

Σε σχέση με 10 χρόνια μεγαλύτερή του το μοντέλο - Η αποκάλυψή του στην κάμερα του MEGA

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Βασίλης Μίχας το πρωί της Παρασκευής 4/2. Ο γνωστός πρωταγωνιστής της σειράς, «Έρωτας με διαφορά» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σχέσεις του με το γυναικείο φύλο.

«Είχα κάνει σχέση με διαφορά ηλικίας, αλλά δεν έχω κάποια θέμα. Είχα και κάποιες περιετιούλες, αλλά τον τελευταίο καιρό και λόγω του σίριαλ, κάτι συμβαίνει. Με πλησιάζουν κυρίως μεγαλύτερες. Με την πρώην σχέση μου είχαμε 10 χρόνια διαφορά ηλικία.

Ως μοντέλο η πιο σκληρή δίαιτα που έχω κάνει ήταν να μην φάω για τρεις μέρες. Παιδιά μην το κάνετε αυτό, έπινα νερό, πράγματα ακραία και χωρίς ουσία. Είχα βουλιμικές τάσεις μετά», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μίχας που πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU.