«Κάνε ότι κοιμάσαι» - Ευχάριστα νέα για το τηλεοπτικό μέλλον του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ετοιμάζει το νέο του βήμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κάνε ότι κοιμάσαι» - Ευχάριστα νέα για το τηλεοπτικό μέλλον του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που το τελευταίο διάστημα δημιούργησε μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομά του, εξαιτίας της κατάληξης της συνεργασίας του με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, φαίνεται πως ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα σειρά της ΕΡΤ, που αποτελεί παραγωγή της εταιρείας Silverline Media Productions και βασίζεται στο βιβλίο του Γιάννη Σκαραγκά «Πριν κοιμηθείς με το διάβολο».

Το περιεχόμενο της σειράς θα είναι αστυνομικό και ο δικός της τίτλος θα είναι: «Κάνε ότι κοιμάσαι». Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα και η περιέργια για όσα θα δούμε είναι στα ύψη.

Σπύρος Παπαδόπουλος

«Δείχνει τι καθρεφτίζεις» - Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Στο Πρωινό, την Πέμπτη 14/4, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει μεταξύ του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, η Φαίη Σκορδά θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη για όσα είχε δηλώσει ο ηθοποιός λίγο καιρό πριν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για το κίνημα MeToo.

Η παρουσιάστρια ξέσπασε, καθώς θεωρεί ότι τέτοιες απόψεις θα πρέπει να εκφράζονται με πολύ προσοχή και πως πρέπει να είναι κανείς με το θύμα και όχι με τον θύτη. Στη συνέχεια, αναρωτήθηκε φανερά ενοχλημένη πώς γίνεται ένας άντρας να έχει άποψη για το τι πειράζει και τι όχι μία γυναίκα.

«Τον εκτιμώ και τον σέβομαι, και έχω πάει άπειρες φορές στην εκπομπή του όταν ήμουν στα νιάτα μου, τον έχω δει και στο θέατρο, δεν μου άρεσε ο τρόπος προσέγγισης δημοσίως αυτών των θεμάτων. Είναι η άποψή του, μπορώ να διαφωνώ; Δεν είπα να μην τα λέει ο καθένας, γιατί ο τρόπος που μιλάς για συγκεκριμένα θέματα, οι λέξεις και η ημέρα που επιλέξεις να μιλήσεις, δείχνει τι καθρεφτίζεις. Είσαι με το θύμα;», είπε με έντονο ύφος.

Αφού, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε με τον δικό του τρόπο όσα ειπώθηκαν, η Φαίη πήρε ξανά τον λόγο και εκφράστηκε με θυμό: «Γιατί κάποιος να έχει την ανάγκη δημόσια να πει ότι “εντάξει, δεν έκανε και τίποτα”. Γιατί έχεις την ανάγκη να πεις δημόσια ότι αυτό δεν είναι τίποτα και υπάρχει ένα μέτρο για το τι ενοχλεί ή δεν ενοχλεί μία γυναίκα. Εμένα αυτή είναι η απορία μου. Γιατί κάποιος να έχει την ανάγκη να μετρήσει τι θα ενοχλήσει μία γυναίκα και τι όχι».