Τούρτα της μαμάς: Θα ξεγλιστρύσει η Μαριλού από τα χέρια του «γιατρού»;

Όσα θα δούμε απόψε 5/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τούρτα της μαμάς: Θα ξεγλιστρύσει η Μαριλού από τα χέρια του «γιατρού»;

Η πετυχημένη σειρά της Ερτ, Η Τούρτα της μαμάς, έχει φανατικό κοινό που περιμένει κάθε Πέμπτη να δει τις εξελίξεις πολύ ευχάριστα. Το σπίτι αυτό παρουσιάζει μια πολύ ιδιαίτερη οικογένεια, που παρά τα όσα μπορεί να της συμβεί στο τέλος καταλήγουν όλοι μαζί αγαπημένοι.

Μετά ειδικά την ξεχωριστή βραδιά της οικογένειας Βασίλαινα, τα ευτράπελα και τους εκλεκτούς καλεσμένους, την Πέμπτη 5/5 αναμένεται να δούμε την Μαριλού να ξεγλιστράει από τα χέρια του «γιατρού».

Οι εξελίξεις για την Τούρτα της μαμάς την Πέμπτη 5/5

Μ’ έναν καλεσμένο… ακάλεστο γιατρό, που δεν είναι τόσο γιατρός όσο ντετέκτιβ, έχει μείνει η οικογένεια Βασίλαινα στο σπίτι, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεσκεπάσει τη Μαριλού.

Η ίδια, με τη βοήθεια της Αλεξάνδρας, καταφέρνει τελευταία στιγμή να γλιτώνει, όμως δεν ξέρουμε για πόσο θα ισχύει αυτό. Θα βρει στοιχεία ο ντετέκτιβ για να δώσει στη γυναίκα του Ιάσονος;

Θα καρφωθεί η Μαριλού στον Βάρσο; Ποιος θα δώσει τη λύση στο πρόβλημα; Μένει να το ανακαλύψουμε.

Το πρώτο γκέι φιλί στην σειρά που συζητήθηκε

Το πρώτο γκέι φιλί στη σειρά της ΕΡΤ, «Η Τούρτα της Μαμάς», παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/12) και μάλιστα είδε την απόλυτη αποθέωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το εν λόγω φιλί το είδαμε μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών που ενσαρκώνουν ένα ανοιχτά ομόφυλο ζευγάρι που έχει την πλήρη αποδοχή της οικογένειάς του, δηλαδή τον στρατιωτικό Πάρι και τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη.

Στο τελευταίο επεισόδιο, λοιπόν, οι δυο τους αποφασίζουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης και τότε ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στα χείλη!

Η συγκεκριμένη σκηνή αποθεώθηκε από τους χρήστες στα social media και δε στο Twitter!