After Dark: Οι αυριανοί 6/5 καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά

Με τον έναν ειδικά θα γίνει χαμός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
After Dark: Οι αυριανοί 6/5 καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά

Την Παρασκευή 5/5 ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο «After Dark» τον Αλέξη Παππά, την Αμάντα Γεωργιάδη και τον Φωκά Ευαγγελινό. Οι καλεσμένοι του παρουσιαστή και οι δηλώσεις, που ετοιμάζουν αναμένεται να συζητηθούν τόσο για αυτά που θα πουν δοκιμάζοντας τα πιάτα του Άλσι όσο αυτά, που θα ακουστούν στο εξομολογητήριο.

Ειδικά το πρόσωπο του Παππά είναι από αυτά που το κοινό απολαμβάνει να βλέπει και σίγουρα και όλοι περιμένουν να δουν την ανανεωμένη του εμφάνιση μετά τις διακοπές του στα σοκάκια της Μυκόνου, που αναστάτωσε εμφανώς τα πλήθη.

Οι καλεσμένοι στο After Dark την Παρασκευή 6/5

Ο Αλέξης Παππάς εξομολογείται στον Θέμη τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την πορεία του μέχρι την Αμερική για χάρη του μόντελινγκ, αλλά και πώς έφτασε να συμμετέχει ως ηθοποιός σε επιτυχημένα ελληνικά σίριαλ.

Ο Θέμης τον ρωτά για την επιλογή του να συμμετέχει και στο «The Bachelor» και στο «Survivor», δύο ριάλιτι τα οποία συζητήθηκαν πολύ. Τελικά, ποιο από τα δύο ήταν πιο κοντά στον Αλέξη Παππά; Στη συνέχεια, υποδέχονται τον καλό φίλο του Αλέξη, Κωνσταντίνο Μίχο, όμως μετά τις αποκαλύψεις που θα κάνει ο Κωνσταντίνος για τον Αλέξη, θα κλείσει άραγε ήρεμα η βραδιά; Από το εξομολογητήριο του Θέμη δεν γλυτώνει ούτε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος διαλέγει τρεις Ελληνίδες που θα ήθελε να τον διεκδικήσουν στο «The Bachelor».

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού στην παρέα του «After Dark» έρχονται η Αμάντα Γεωργιάδη, που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και ο αγαπημένος χορογράφος Φωκάς Ευαγγελινός. Οι καλεσμένοι του Θέμη αποκαλύπτουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ελληνική αποστολή, τι τους ενέπνευσε για τη χορογραφία του κομματιού αλλά και ποιες συμβουλές έδωσαν στην Αμάντα οι προηγούμενες ελληνικές αποστολές. Η βραδιά κλείνει με την Αμάντα να δοκιμάζεται στο εξομολογητήριο του Θέμη, διεκδικώντας μια θέση στο Πάνθεον.

Γιατί αποφάσισε να φύγει από τον ΣΚΑΪ ο Θέμης Γεωργαντάς

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να φύγει από τον ΣΚΑΪ και να κάνει μία νέα αρχή στο Open με το After Dark.

Ο Θέμης Γεωργαντάς εξήγησε τον λόγο που έλυσε τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου ενώ ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ είναι άριστες.

«Οι συνεργασίες κάποια στιγμή κάνουν τον κύκλο τους, συμβαίνει αυτό σε όλους και πάμε σε κάτι άλλο. Μόλις τελείωσε η εκπομπή, έκανα συζητήσεις και υπήρχε ενδιαφέρον σχεδόν από όλα τα κανάλια. Κούμπωσε όμως με το OPEN. Δηλαδή ένιωσα πραγματικά και γω ωραία.

Καμία συνεργασία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Επειδή γράφτηκε και ακούστηκε πολύ έντονα ότι εγώ δυσαρεστήθηκα από την ώρα προβολής της εκπομπής την τρίτη σεζόν, επειδή όντως κάποια στιγμή έβγαινε πάρα πολύ αργά το βράδυ, δεν είναι αυτός ο λόγος που έφυγα από τον ΣΚΑΪ. Η συνεργασία απλά έκανε τον κύκλο της, τρία χρόνια θεωρώ ότι είναι μια χαρά να έχεις συνεργασία με ένα κανάλι οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος και έχω πολύ καλή εικόνα από τον σταθμό του Φαλήρου.

Ο ΣΚΑΪ ήταν το πρώτο κανάλι το οποίο με εμπιστεύτηκε να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Κάναμε κουβέντες το καλοκαίρι και η πρόθεση του σταθμού ήταν να παραμείνω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.