Cash or Trash: Στον αέρα το trailer της νέας εκπομπής με την Δέσποινα Μοιραράκη

Είσαι στο σωστό μέρος για να το παζαρέψεις και να κερδίσεις χρήματα!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Cash or Trash: Στον αέρα το trailer της νέας εκπομπής με την Δέσποινα Μοιραράκη

Και αφού είδαμε ποια πρόκειται να είναι η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του Star, Cash or Trash, το μόνο που έλειπε ήταν να δούμε το trailer, με την Δέσποινα Μοιραράκη να μας υποδέχεται και να μας ξεναγεί στο...σκονισμένο αλλά πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα του Star που κρύβει πολλούς θησαυρούς!

Στον αέρα το trailer

Έχεις ξεχασμένα αντικείμενα στο πατάρι που σκέφτεσαι να πετάξεις; Κάποιο ιδιαίτερο αναμνηστικό μιας άλλης εποχής; Κάτι συλλεκτικό που θέλεις να πουλήσεις; Είσαι στο σωστό μέρος για να το παζαρέψεις και να κερδίσεις χρήματα! Στη νέα εκπομπή του Sταr που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία και Βρετανία, πέντε αγοραστές είναι πρόθυμοι να διεκδικήσουν τα αντικείμενα που θέλουν να βάλουν στην συλλογή τους! Είστε έτοιμοι;

Τα πρώτα λόγια της Μοιραράκη για την παρουσίαση του Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε αποκλειστικά στο Breakfast@Star για το Cash or Trash, το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στο Star και αποκάλυψε τα συναισθήματά της για αυτό το νέο ξεκίνημα.

«Σήμερα είμαστε στα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής μας, Cash or Trash που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Star Channel! Επιτέλους με μεγάλη μου χαρά! Είναι μία εκπομπή που στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή έχει τεράστια επιτυχία. Είναι τιμή μου που το κανάλι με επέλεξε!», είπε η γνωστή επιχειρηματίας.

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου. Εμένα το σπίτι μου είναι γεμάτο αντίκες. Πριν ασχοληθώ με τα χαλιά, η πρώτη μου δουλειά ήταν οι αντίκες!», πρόσθεσε.

«Το τρέιλερ της εκπομπής γυρίστηκε στο Ίδρυμα Λοβέρδος, το οποίο για πρώτη φορά ανοίγει την πόρτα του για παραγωγή τηλεοπτικής εκπομπής! Και ίσως και τα γυρίσματα της εκπομπής μας να γίνουν εδώ!» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία είναι ενθουσιασμενη με το project της εκπομπής.

«Δεν είμαι καθόλου αγχωμένη! Είναι το στοιχείο μου!».