Masterchef 6 highlights 5/5: Η μπηχτή του Κουτσόπουλου στον Ταϊρίδη και ο παίκτης που πήρε ατομική ασυλία

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6 highlights 5/5: Η μπηχτή του Κουτσόπουλου στον Ταϊρίδη και ο παίκτης που πήρε ατομική ασυλία

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Materchef 6 είδαμε τους παίκτες των δύο ομάδων να μαγειρεύουν στη διαδικασία για την απόκτηση της κάρτας ασυλίας σε ένα πιάτο ραβιόλι. Ο παίκτης που τελικά κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν ο Γιάννος, τον οποίο έχουμε ξαναδεί με κάρτα ασυλίας, την οποία και έχει χειριστεί με πραγματικά περίεργο τρόπο.

Λίγο πιο πριν είδαμε ένα ευτράπελο να έλεγε κανείς με τον γνωστό σε αυτά τα σκηνικά Μπόμπενα, τον οποίο και ''έστησε'' στον τοίχο ο Κουτσόπουλος φανερά αγανακτισμένος από τις συμπεριφορές του.

Τα highlights του Masterchef 6 της Πέμπτης 5/5

«Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές» - "Καταπέλτης" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την απόφαση του Ταϊρίδη

Το (5/5) επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε και κάτι απρόσμενο συνέβη. Ο Δημήτρης Ταϊρίδης, όπως φαίνεται από την γενικότερη συμπεριφορά του στο παιχνίδι, δεν αισθάνεται πως έχει ενταχθεί στην μπλε ομάδα και παρά την νίκη του ίδιου και των συμπαικτών του, ο ίδιος δεν χάρηκε ούτε μία στιγμή.

Μάλιστα, ο παίκτης έχει βάλει στο στόχαστρό του την Ελπίδα Μορφούλη, εξαιτίας της αποχώρησης της Ελισάβετ την οποία σχολίασε, και λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψιν, αποφάσισε πως δεν επιθυμεί να παρευρεθεί στο δείπνο που εξασφάλισε η ομάδα του. Ακούγοντας τα λόγια του και την απόφασή του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αντέδρασε και τον "απασφάλισε" με όσα του είπε.

«Κάποια στιγμή δεν είναι να κάνεις ότι θέλεις αλλά ότι λέει το παιχνίδι. Ή να βρούμε κάποια άλλη λύση. Εδώ πέρα ότι συμβαίνει, ανήκει σε κάποιο από τα παιδιά. Ο Νίκος θα χαρεί την αρχηγία του και τη νίκη της μπλε ομάδας, οι κόκκινοι τι πήγε λάθος.

Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές στο παιχνίδι. Συγγνώμη αν σου έχουμε δώσει να καταλάβεις αυτό» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δημήτρης Ταϊρίδης

«Το λέω με τη διακριτικότητα και την αγάπη που απευθυνόμαστε σε όλους σας. Καμία φορά θα διαφωνούμε αλλά στο τέλος τα βρίσκουμε μια χαρά. Εδώ έχουμε έρθει για να μαγειρέψουμε και να βρούμε τον επόμενο Έλληνα MasterChef μέσα από δοκιμασίες.

Οι στιγμές δεν σου ανήκουν και το παιχνίδι έχει μια ροή κι όλα τα παιδιά έχουν τα ίδια δικαιώματα. Κερδίσατε; Κάνε ότι θες και πήγαινε σπίτι. Αλλά δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές» συμπλήρωσε.

Ποιος πήρε τελικά την ατομική ασυλία

Στο 5/5 επεισόδιο του masterchef 6 η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που ηττήθηκε με αρχηγό τον Παναγιώτη. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας διαγωνίστηκαν για την ασυλία, εκτός από τον αρχηγό, ο οποίος είχε την κάρτα. Ραβιόλι έπρεπε να φτιάξουν οι παίκτες, με τον Γιάννο και τον Νικήτα να φτάνουν μέχρι την τελική φάση. Τελικά ο Γιάννος ήταν αυτός που ανταποκρίθηκε καλύτερα και πήρε την ασυλία με σκοπό να μην μπορεί να ψηφιστεί στη συνέχεια.