The masked singer highlights 5/5: Θεαματική είσοδος για το παπάκι, το show του Μαραντίνη και η αποκάλυψη του Τσολιά

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The masked singer highlights 5/5: Θεαματική είσοδος για το παπάκι, το show του Μαραντίνη και η αποκάλυψη του Τσολιά

Στο 5/5 επεισόδιο του The masked singer είδαμε έναν νέο παίκτη να εισβάλλει μετά την εντυπωσιακή έφοδο της μαργαρίτας και αυτό δεν ήταν άλλο από το παπάκι, που έκανε χαμό. Οι μάσκες τα πήγαν πάρα πολύ καλά και οι κριτές απόλαυσαν για άλλη μια φορά το show, όπως όμως είθισται κάθε φορά έτσι και χθες είχαμε μια αποκάλυψη μάσκας συνεπώς και μια αποχώρηση. Όπως όλοι είδαμε λοιπόν το κοινό ψήφισε προς αποχώρηση τον Τσολιά και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Καζάκο.

Tα highlights για το The masked singer την Πέμπτη 5/5

The Masked Singer: Ήρθε και τους "τρέλανε" όλους - Το Παπάκι τραγούδησε «Dancing Queen»

Στο (5/5) επεισόδιο του The Masked Singer μία νέα παρουσία ήρθε για να ταράξει τα νερά. Ο λόγος για το Παπάκι που είναι η νέα μάσκα που "εισέβαλε" στο παιχνίδι. Όσο ντροπαλό και αν δηλώνει, βγήκε με θάρρος επάνω στη σκηνή και τραγούδησε Dancing Queen με μοναδική φινέτσα.

Τα clues που έδωσε ήταν ότι έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στα τηλεοπτικά πλατό κι ότι είχε πάντα μια λαμπερή εμφάνιση και έτσι οι τέσσερις detectives, ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος εκθείασε τον Νίκο Κοκλώνη τις προάλλες, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα.

Η εμφάνιση κατά τους κριτές ήταν πολύ εντυπωσιακή και η εξωστρέφεια που έδειξε το Παπάκι οδήγησε τον Θοδωρή Μαραντίνη στην Μαρία Κορινθίου, την Αθηνά Οικονομάκου στην Δήμητρα Κατσαφάδου, τον Νίκο Μουτσινά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Ρούλα Κορομηλά. Ποιος κρύβεται, όμως, πίσω από το Παπάκι στην πραγματικότητα;

Η επιμονή του Μαραντίνη πως η Σπυροπούλου κρύβεται πίσω από μάσκα

Στο 5/5 επεισόδιο του The masked singer το Cuber Girl έκανε για μία ακόμη φορά την εμφάνιση της στην σκηνή του The Masked Singer και φώναξε, «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα».

Μόλις τελείωσε την ερμηνεία της, ο Μαραντίνης ανέβηκε στη σκηνή, ώστε να σπάσει την τυχερή πινιάτα για να τους δώσει ένα στοιχείο για το ποια μπορεί να κρύβεται πίσω από την μάσκα.

Ο Θοδωρής μάλιστα δήλωσε :«Είναι το σωστό μέγεθος για Cyber girl», κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια. Όταν ήρθε, όμως η ώρα να κάνουν τις προβλέψεις τους, ο τραγουδιστής των Onirama υποστήριξε ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το Ποπ Κορν απευθύνθηκε στους twitterάδες

Τελευταία μάσκα, ανέβηκε το Ποπ Κορν στην σκηνή του Masked Singer κι έφερε μαζί του τα νέα στοιχεία για να βοηθήσει τα μέλη του σόου. Τα νέα στοιχεία ήταν: σε κάθε του εμφάνιση βλέπει δυο πράγματα που απασχολούν τους τουιτεράδες, το ύψος και οι φωνητικές του ικανότητες. Είναι ιδανικός για να κατεβάζει τις κουρτίνες αλλά όχι για το NBA.

Δεν είναι για εξωτερικό αλλά για πιο Greek καταστάσεις. Ο πατέρας του του μετέδωσε την αγάπη του για τα ελληνικά τραγούδια. Άνοιξε τα δικά του φτερά και πλέον πετάει ψηλά. Στόχος να φτάνει στο τέρμα και να κόβει πρώτος την κορδέλα γιατί ξέρει ότι η δεύτερη θέση δεν είναι για εκείνον.

Το τραγούδι που επέλεξε να πει το Ποπ Κορν ήταν το «Βάλ’το Τέρμα». Η πινιάτα που έφερε μαζί του το Ποπ Κορν έκρυβε μέσα της μια αθλητική κάλτσα. Το Ποπ Κορν είπε πως πρωταγωνιστής είναι οι αναγνωρίσιμες γάμπες του.

Η μάσκα που αποχώρησε

Στο 5/5 επεισόδιο του The masked singer όπως είθισται κάθε φορά έτσι και χθες είχαμε μια αποκάλυψη μάσκας συνεπώς και μια αποχώρηση. Όπως όλοι είδαμε λοιπόν το κοινό ψήφισε προς αποχώρηση τον Τσολιά και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Καζάκο.