Ψέματα - 2ο επεισόδιο 12/5: Απανωτά τα χτυπήματα για την Έλενα! Συνειδητοποιεί ότι...

Καταιγιστικές οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ψέματα - 2ο επεισόδιο 12/5: Απανωτά τα χτυπήματα για την Έλενα! Συνειδητοποιεί ότι...

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 5/5 η νέα σειρά του ALPHA, Ψέματα, και η αλήθεια είναι πως φάνηκε να κέρδισε το κοινό αφού το twitter κατά την διάρκεια της προβολής της πήρε φωτιά αποθεώνοντας ερμηνείες, σκηνοθεσία και σενάριο.

Η Έλενα, καθηγήτρια σε Λύκειο επαρχιακής πόλης, χωρίζει μετά από πολλά χρόνια με το σύζυγό της και περνάει μια πιεσμένη περίοδο. Δέχεται όμως να βγει ραντεβού με τον Αντρέα, επιτυχημένο καρδιοχειρουργό, συνάδελφο της αδερφής της, και πατέρα ενός από τους μαθητές της. Την επόμενη μέρα ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού από τον Αντρέα και κάπως έτσι ξεκινάει ο αγώνας της να αποδείξει τι της συνέβη, σε όλους.

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη κι εμείς έχουμε από τώρα το επόμενο επεισόδιο:

Τα "Ψέματα" συνεχίζουν...

Η Έλενα ζει έναν εφιάλτη καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία την καταγγελία εναντίον του Αντρέα και αισθάνεται ότι όλοι την αμφισβητούν, ακόμα και οι πιο δικοί της άνθρωποι.

«Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές στην πλοκή»

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 η Αλεξάνδρα Αϊδίνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η Έλενα, καθηγήτρια σε τάξη Λυκείου, σε μια στιγμή που επανατοποθετεί τη ζωή της μετά από ένα χωρισμό, βγαίνει αυτό το πολυαναμενόμενο ραντεβού, με τον Αντρέα, καρδιοχειρουργό, ο οποίος έχει τις προϋποθέσεις και τα εχέγγυα» για να πάνε όλα καλά.

Επίσης, είναι πατέρας μαθητή της στο Λύκειο όπου διδάσκει, κι αυτό είναι σημαντικό. Βγαίνει με μια νέα δύναμη, μια νέα λαχτάρα για μια νέα γνωριμία. Αρχικά πολύ μαλακά και σταδιακά. Όλα είναι πολύ φωτεινά, αυτή την ημέρα. Ρέουν όμορφα. Μέχρι που έρχεται αυτή η νύχτα, ένα σκοτάδι. Και το επόμενο πρωί έχουν ανατραπεί όλα, έχουν έλθει τα πάνω κάτω.

Τον συλλαμβάνουν, ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες που κινητοποιούνται τη στιγμή που μία γυναίκα καταγγέλλει μια τέτοια πράξη. Η Έλενα καταγγέλλει την αλήθεια της. Νιώθει ότι έχει υπάρξει μία παραβίαση ως προς το σώμα της και είναι αποφασισμένη να εξιχνιαστεί το συμβάν και να τιμωρηθεί ο ένοχος.