Άγριες Μέλισσες: Η ατζέντα του Μελέτη θα ανατρέψει τα δεδομένα

Τι θα συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Η ατζέντα του Μελέτη θα ανατρέψει τα δεδομένα

Νέα επεισόδια έρχονται για την αγαπημένη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, από την Δευτέρα 9/5 και αφού μόλις κυκλοφόρησε και ένα αποκλειστικό spoiler για το ένα από τα τρία αδέρφια των Σεβαστών, θα ήταν άδικο να μην προχωρήσουμε στην αποκάλυψη όσων θα συμβούν τις επόμενες μέρες.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες από την Δευτέρα 9/5 ως την Πέμπτη 12/5

Δευτέρα 9/5 Επεισόδιο 109

Η προσπάθεια των Σεβαστών να κερδίσουν χρόνο για το αεροδρόμιο πέφτει στο κενό. Ο Δούκας και η Μυρσίνη αποφασίζουν να προχωρήσουν σ’ ένα παράτολμο σχέδιο, προκειμένου να μη χάσουν την περιουσία τους.

Η Πηνελόπη ανακαλύπτει μια σημαντική πληροφορία στην ατζέντα του Μελέτη, ενώ η παράνομη σχέση της Κορίνας και του Μπάμπη θα αποκαλυφθεί σε ένα άτομο της οικογένειας Μεγαρίτη. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να μπλέξει στην υπόθεση της έκθεσης του Ξανθού.

Άγριες Μέλισσες

Τρίτη 10/5 Επεισόδιο 110

Ο Ακύλας, έξαλλος με την επίθεση που του έκανε το χωριό, βρίσκει απέναντί του και την οικογένειά του.
Η Ζωή προειδοποιεί την Κορίνα για τον κίνδυνο που διατρέχει αυτή κι ο Μπάμπης. Ο Νικηφόρος κατεβαίνει στην Αθήνα μαζί με την Ασημίνα για να βρουν τον Θόδωρο Ξανθό, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος δεν φεύγουν απ’ το πλευρό του Ζάχου.

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη προχωράνε, με τη συγκατάθεση του Φραγκούδη, το σχέδιο για να πιέσουν τα παιδιά τους να δεχτούν το αεροδρόμιο στο Διαφάνι, αν χρειαστεί.

Ο Σταμάτης συγκρούεται με τον Παναγιώτη για τα μάτια της Βιολέτας. Ο Ντούνιας χειραγωγεί τον Ζάχο για να πάρει πληροφορίες.

Τετάρτη 11/5 Επεισόδιο 111

Ο Πέτρος καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ντούνια και τους άντρες του και ζητάει καταφύγιο απ’ τον Λάμπρο. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ξεκινούν την έρευνα στην Αθήνα, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που συλλέγουν δεν είναι ενθαρρυντικές. Η Πηνελόπη συνεχίζει τη δική της έρευνα για να βγει στο φως η αλήθεια για τον φόνο του Γραμματικού.

Η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή να δωροδοκήσουν έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης. Ο Πέτρος υποψιάζεται πως ο Ζάχος κατέδωσε την κρυψώνα του και η Ελένη φοβάται πως οι υποψίες του είναι αληθινές.

Πέμπτη 12/5 Επεισόδιο 112

Ο Πέτρος κρύβεται στο Διαφάνι, ενώ όλοι υποψιάζονται ότι ο Ζάχος τον κατέδωσε. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα ζουν τον έρωτά τους στην Αθήνα, ενώ παράλληλα προσπαθούν να φτάσουν στον Θόδωρο Ξανθό. Ο Κωνσταντής πείθεται, από τους γονείς του, να λαδώσει τον υποτιθέμενο κυβερνητικό υπάλληλο.

Η Πηνελόπη, με μια ανατρεπτική κίνηση, προσεγγίζει το πρόσωπο που θα την βοηθήσει στην έρευνά της. Η Κορίνα, επηρεασμένη από τον Μπάμπη, αρχίζει να αμφιβάλλει για τον Ακύλα, ενώ η Ουρανία έχει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι τους στην Αμερική…

Το Twitter σχολιάζει την επΑΝσύνδεση που όλοι περιμέναμε

Ένα επεισόδιο γεμάτο από αντιθέσεις και δυνατές στιγμές έζησε στις 4/5 το τηλεοπτικό κοινό στις Άγριες Μέλισσες. Η επανασύνδεση που όλοι περίμεναν έγινε επιτέλους. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα είναι και πάλι μαζί και το Twitter τρελάθηκε από τη χαρά του.

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Έλλη Τρίγγου έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας και ζωντάνεψαν ξανά τον έρωτά τους στη μικρή οθόνη. Οι φαν της σειράς μετά την επανασύνδεση της Δρόσως και του Κωνσταντή περίμεναν πώς και πώς να δουν και αυτό το ταλαιπωρημένο ζευγάρι να δίνει ακόμα μια ευκαιρία στην σχέση του που έχει περάσει από 40 κύματα.

Το θαύμα έγινε και το Twitter «έλιωσε» από ευτυχία, ειδικά όταν η Ασημίνα έλεγε το «σ’αγαπώ» στον Νικηφόρο.