Σημαντική ανακοίνωση από το Star για το MasterChef 6

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 6/5

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σημαντική ανακοίνωση από το Star για το MasterChef 6

Μπορεί να έχουν "σκάσει" τα ευχάριστα νέα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο (δείτε εδώ τι συνέβη) ωστόσο οι εξελίξεις στο MasterChef 6 είναι καταιγιστικές. Η κόκκινη ομάδα έχασε στην Ομαδική Δοκιμασία του μαγειρικού ριάλιτι και τώρα τα μέλη της καλούνται να καταλογίσουν τις ευθύνες της ήττας και να ψηφίσουν ανάλογα.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ασφαλής από τη διαδικασία ψηφοφορίας, αφού έχει την κάρτα ασυλίας στα χέρια του. Παρομοίως και ο Γιάννος Σδούγκας, που κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας.

Με μόνο τρία μέλη της ομάδας να μπορούν να ψηφιστούν, οι ψήφοι δίνονται με «βαριά καρδιά» και συναισθηματική φόρτιση. Ποιοι θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους και θα κληθούν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό, στη Δοκιμασία Αποχώρησης, που ακολουθεί;

Είναι η τελευταία φορά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κάρτα ασυλίας και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος καλείται να αποφασίσει αν και πως θα την αξιοποιήσει. Ποια θα είναι η απόφαση του και πώς θα επηρεάσει την έκβαση της δοκιμασίας;

Ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής, από τον καλεσμένο chef Δημήτρη Παμπόρη, περιμένει τους υποψήφιους για αποχώρηση. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να ξεπεράσουν τους φόβους και τα όρια τους, να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και μεθοδικότητα και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στο διαγωνισμό.

Ο εξώστης παρακολουθεί με αγωνία τη δυνατή μαγειρική μονομαχία, με το αποτέλεσμα να μοιάζει αμφίρροπο. Σε ένα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, στο τέλος της ημέρας για κάποιους ο αποχαιρετισμός θα είναι η πιο δύσκολη στιγμή, έως τώρα, στο διαγωνισμό.

Το αποψινό τρέιλερ του MasterChef 6

Έχει ήδη αποχωρήσει; - Η φωτογραφία που πρόδωσε ότι έφυγε από το σπίτι

Λίγη ώρα μετά το τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης 5/5 στο MasterChef και μετά την… «κατσάδα» που του έριξε ο κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μία ανάρτηση του (πρώην;) παίκτη στο Instagram δημιούργησε ερωτηματικά για το αν έχει αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Συγκεκριμένα, το πιάτο που παρουσίασε ο εν λόγο παίκτης με το ψάρι δεν ήταν το ιδανικό και μάλιστα ήταν μέσα στις δύο πιο αδύναμες προσπάθειες της μπλε ομάδας. Στην ανακοίνωση μάλιστα τον αποτελεσμάτων, ο ίδιος είπε πως άλλο ήταν το πλάνο, αφού προφανώς περίμενε να χάσει. Στη συνέχεια ένας μονόλογος του έκανε τους κριτές έξω φρενών με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον επαναφέρει με αυστηρό τρόπο.

Ο ίδιος ζήτησε να μην πανηγυρίσει τη νίκη της μπλε ομάδας και να πάει σπίτι, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του λέει: «Κάποια στιγμή δεν είναι ότι θέλεις είναι ότι πρέπει. Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές» (δείτε εδώ το βίντεο).

Λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, στον προσωπικό λογαριασμό του Δημήτρη Ταϊρίδη, ανέβηξε μια φωτογραφία από την ταινία «Εγώ ο απαισιότητος», καθώς οι fans του MasterChef του έχουν δώσει τον παρατσούκλι του «Γκρου» από τη γνωστή ταινία με τα minions. «Αγαπητά μου minions!!!!!!!», γράφει η λεζάντα, με τα σχόλια από κάτω να είναι δεκάδες και τα περισσότερα από αυτά να τον αποθεώνουν για την αλήθεια που έλεγε/λέει μέσα στο παιχνίδι.

masterchef ταϊρίδης

Το θέμα είναι αν ο «Μπόμπαινας» βρίσκεται πλέον εκτός παιχνιδιού και αποφάσισε να στείλει το μηνυμά του, πριν μεταδοθεί το επεισόδιο της αποχώρησής του, ή κάποιος άλλος, ίσως η σύντροφός του, πραγματοποίησε την ανάρτηση.