MasterChef 6: Σε έξαλλη κατάσταση ο Δημήτρης Ταϊρίδης - Άντε στο...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Σε έξαλλη κατάσταση ο Δημήτρης Ταϊρίδης - Άντε στο...»

Πριν από λίγα λεπτά παρακολουθήσαμε στο MasterChef 6 άλλη μια άκρως συγκινητική αποχώρηση καθώς οι παίκτες δεν θέλησαν να πιστέψουν ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έπρεπε να φύγει από το ριάλιτι μαγειρικής.

Με αφορμλη λοιπόν το συγκεκριμένο γεγονός ο Δημήτρης Ταϊρίδης ο οποίος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα κατά καιρούς δεν δίστασε να πετάξει τα βέλη του για την Ελπίδα Μορφούλη.

Δηλώσεις Δημήτρη Ταϊρίδη

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ταϊρίδη στο MasterChef 6

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν ήθελε να μείνει στο διαγωνισμό ο Μάριος, ήθελε να φύγει και βαρέθηκε. Δεν φταίει ο διαγωνισμός αλλά όλα αυτά που είδε.

Ο διαγωνισμός θα έπρεπε να είναι μια μίτρα ιδεών, μαγειρικής και συζητήσεων. Ξέρετε τι είναι; Ένα κ…ο ψ…ν. Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό κατά τον ίδιο; «Κυρία Μορφούλη γεια σας. Άει στο δ…ο»

Έχει ήδη αποχωρήσει; - Η φωτογραφία που πρόδωσε ότι έφυγε από το σπίτι

Λίγη ώρα μετά το τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης 5/5 στο MasterChef και μετά την… «κατσάδα» που του έριξε ο κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μία ανάρτηση του (πρώην;) παίκτη στο Instagram δημιούργησε ερωτηματικά για το αν έχει αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Συγκεκριμένα, το πιάτο που παρουσίασε ο εν λόγο παίκτης με το ψάρι δεν ήταν το ιδανικό και μάλιστα ήταν μέσα στις δύο πιο αδύναμες προσπάθειες της μπλε ομάδας. Στην ανακοίνωση μάλιστα τον αποτελεσμάτων, ο ίδιος είπε πως άλλο ήταν το πλάνο, αφού προφανώς περίμενε να χάσει. Στη συνέχεια ένας μονόλογος του έκανε τους κριτές έξω φρενών με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον επαναφέρει με αυστηρό τρόπο.

Ο ίδιος ζήτησε να μην πανηγυρίσει τη νίκη της μπλε ομάδας και να πάει σπίτι, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του λέει: «Κάποια στιγμή δεν είναι ότι θέλεις είναι ότι πρέπει. Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές» (δείτε εδώ το βίντεο).

Λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, στον προσωπικό λογαριασμό του Δημήτρη Ταϊρίδη, ανέβηκε μια φωτογραφία από την ταινία «Εγώ ο απαισιότητος», καθώς οι fans του MasterChef του έχουν δώσει τον παρατσούκλι του «Γκρου» από τη γνωστή ταινία με τα minions. «Αγαπητά μου minions!!!!!!!», γράφει η λεζάντα, με τα σχόλια από κάτω να είναι δεκάδες και τα περισσότερα από αυτά να τον αποθεώνουν για την αλήθεια που έλεγε/λέει μέσα στο παιχνίδι.

masterchef ταϊρίδης

Το θέμα είναι αν ο «Μπόμπαινας» βρίσκεται πλέον εκτός παιχνιδιού και αποφάσισε να στείλει το μηνυμά του, πριν μεταδοθεί το επεισόδιο της αποχώρησής του, ή κάποιος άλλος, ίσως η σύντροφός του, πραγματοποίησε την ανάρτηση.