Έγινε γνωστό πως... - Πολύ ευχάριστα νέα για την Ελένη Τσολάκη

Το τηλεοπτικό της μέλλον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγινε γνωστό πως... - Πολύ ευχάριστα νέα για την Ελένη Τσολάκη

Το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν είναι κοντά και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις σχετικά με το μέλλον παρουσιαστών, παρουσιαστριών, εκπομπών και σειρών. Μπορεί... μυστήριο να παραμένει για την Φαίη Σκορδά και το Πρωινό, όμως για την Ελένη Τσολάκη έχει... λυθεί!

Τι συμβαίνει με Τσολάκη - Open

Κοντά στο "πράσινο φως" για τη νέα σεζόν βρίσκεται η Ελένη Τσολάκη. Η διοίκηση του Open εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τη διατηρήσει στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και του χρόνου, ενώ το ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές θα γίνει τις προσεχές ημέρες.

Μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης του Open Weekend να μην είναι ικανοποιητικά για το καναλι, όμως πιστεύουν πολύ στην παρουσιάστρια.

Η απάντηση της για την τηλεθέαση της εκπομπής

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκαναν η Ελένη Τσολάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην εκπομπή τους, Open Weekend, και μεταξύ άλλων μίλησαν για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, τα οποία βέβαια είναι αρκετά χαμηλά.

«Τι είναι αυτά; Νούμερα τηλεθέασης; Κάθε καινούρια προσπάθεια θέλει κάποιο χρόνο. Δεν αγχωνόμαστε με αυτό, όλα καλά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Από τη μεριά του, ο Λάμπρος Κωνστανταντάρας σχολίασε: «Η ΕΡΤ ήθελε κάτι άλλο από τη νέα σεζόν για το ΦλΕΡΤ, το οποίο δεν θέλαμε οι υπόλοιποι και γι’ αυτό και δεν έγινε. Η εκπομπή δεν κόπηκε λόγω των ποσοστών τηλεθέασης. Η δική μας εκπομπή μου άρεσε πιο πολύ».