"Έσκασε" η ανακοίνωση για το The 2night Show - Οι αποψινοί 9/5 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα μιλήσει για όλους και για όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά την Αιμιλία Υψηλάντη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στις 24:00, στο «The 2Night Show» δύο ακόμα λαμπερούς καλεσμένους, οι οποίοι θα μιλήσουν για όλους και για όλα.

Μαρία Γεωργιάδη και Δημήτρης Αβραμόπουλος απόψε στο The 2night show

Αρχικά υποδέχεται τη Μαρία Γεωργιάδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός και σεναριογράφος θυμάται τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, μιλάει για τις σπουδές στη Φαρμακευτική, για την απώλεια της μητέρας της σε μια τρυφερή ηλικία και την αντίδραση του πατέρα της στο άκουσμα ότι θα γίνει ηθοποιός.

Γιατί δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση όταν ξεκίνησε; Για ποιο λόγο κατέθεσε με ανδρικό ψευδώνυμο, το σενάριο που έγραψε για τον «Έκπτωτο Άγγελο»; Επίσης, δηλώνει λάτρης της κωμωδίας και εξηγεί γιατί πίστευε, από την πρώτη στιγμή, στην επιτυχία της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Τέλος, δίνει λεπτομέρειες για τη νέα αστυνομική σειρά που υπογράφει ως σεναριογράφος.

Μαρία Γεωργιάδη και Δημήτρης Αβραμόπουλος απόψε στο The 2night show

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο σημαντικός πολιτικός, με τη μακρά και επιτυχημένη πορεία στην πολιτική σκηνή της χώρας, μιλάει για τη ζωή του και για τους «σταθμούς» της καριέρας του και τα μελλοντικά του σχέδια. Θυμάται τα παιδικά του χρόνια ως παππαδάκι, την πρώτη του δουλειά στην εφηβεία, τους στόχους που έθεσε από μικρός και τις «επικίνδυνες» επιλογές που ακολούθησε.

Πώς κατάφερε από το Πανεπιστήμιο να βρεθεί στο διπλωματικό σώμα και στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη; Τι του είπε ο Γιώργος Λιάνης όταν υπέγραφε ως Δήμαρχος Αθηναίων την αίτηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες; Επίσης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κάνει τη δική του πρόβλεψη για την εξέλιξη του πολέμου στην Ουκρανία και εξηγεί γιατί δεν πρέπει να μας ανησυχούν οι Τουρκικές προκλήσεις. Τέλος, μιλώντας για την οικογένειά του, δηλώνει υπερήφανος για τα παιδιά του, ενώ αναφέρεται και στην αδυναμία που έχει στην «εστεμμένη» πεθερά του.

Μαρία Γεωργιάδη και Δημήτρης Αβραμόπουλος απόψε στο The 2night show φωτογραφίες

Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του The 2night show

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε μεταξύ άλλων, ο Αναστάσιος Ράμμος και είχε μια απολαυστική συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με την Πάολα, για τη ζωή του, ενώ έκανε και μια πολύ γλυκιά αποκάλυψη.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 πως θα γίνει για πρώτη φορά θείος και είναι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο μέλος που θα μπει στην οικογένεια τους.

«Θα γίνω θείος! Ο αδερφός μου θα γίνει μπαμπάς. Το περιμένουμε τον Ιούλιο να πάνε όλα καλά. Τα πάω καλά με τα παιδιά», εξομολογήθηκε. Να σημειώσουμε πως το πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά είχε αποδείξει και με μια συγκινητική ανάρτηση.