The 2night show: Πώς θα τιμήσει απόψε 10/5 η εκπομπή του Αρναούτογλου την μνήμη του Γκουσγκούνη

Ρίγη συγκίνησης με την κίνησή τους λίγες μέρες μετά τον θάνατό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Πώς θα τιμήσει απόψε 10/5 η εκπομπή του Αρναούτογλου την μνήμη του Γκουσγκούνη

Μετά την Μαρία Γεωργιάδου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε 10/5 στις 24:00 στο «The 2Night Show» έναν ακόμα λαμπερό καλεσμένο, που θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Ο Λεωνίδας Κακούρης ο αποψινός 10/5 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρχικά, υποδέχεται τον Λεωνίδα Κακούρη. O «επιβλητικός» Δούκας Σεβαστός, των «Άγριων Μελισσών», μιλάει για τον ρόλο του, αναλύει τους χαρακτήρες των «συγχωριανών» του και κάνει έναν απολογισμό, λίγο πριν κλείσει ο κύκλος της πολυαγαπημένης σειράς. Ποιο θα ήθελε να είναι το «φινάλε» του Δούκα, μετά από τον πόνο που έχει προκαλέσει; Τι είναι αυτό που θα «αποχωριστεί», μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της σειράς;

Επίσης, μιλάει με ενθουσιασμό για τον κωμικό ρόλο του στην καλοκαιρινή θεατρική παράσταση «Fuga», αλλά και για την εμπειρία του από την κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη». Στη συνάντησή του με τον Σπύρο Ντούγια, ο «παππούς» Δούκας ακολουθεί τον παιχνιδιάρη «εγγονό» του, σε μία σειρά από δοκιμασίες αλλά και… μαγικά κόλπα!

Το αποψινό «The 2Night Show», για να τιμήσει τη μνήμη του Κώστα Γκουσγκούνη, που έφυγε από την ζωή πριν μερικές μέρες, θα προβάλει τη συνέντευξη που είχε δώσει ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του ελληνικού ερωτικού κινηματογράφου στην εκπομπή «Καρντάσιανς».

Ο Λεωνίδας Κακούρης ο αποψινός 10/5 καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το "καρφί" του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα σχόλια που δέχεται ο Εκατομμυριούχος στον αέρα του The 2night show

Το βράδυ της Δευτέρας (10/5), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να κάνει κατά τη διάρκεια του The 2night Show ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο για το «Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» και για τα σχόλια που δέχεται ήδη από την πρεμιέρα του, ενώ την ίδια στιγμή, το τηλεπαιχνίδι συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης.

«Εδώ στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι γιατί, λόγω οικονομικής κατάστασης… Γιατί πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη. Γιατί στην Ελλάδα ο Εκατομμυριούχος που κάνω εγώ δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ… Μα, αν μπορούσε, μακάρι…

Αν μπορούσε η Ελλάδα των δέκα εκατομμύριων, εννοώ πληθυσμού, να δώσει ένα εκατομμύριο, θα ήταν υπέροχο. Γι’ αυτό και δίνουμε πολλά περισσότερα χρήματα, μικρότερα ποσά, σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγεις κόσμος με πάρα πολλά λεφτά από τον εκατομμυριούχο.

Αλλά λένε “μα πώς μπορεί να είναι εκατομμυριούχος;”. Μα, δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, δεν μπορείς. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.