MasterChef 6: Το επικό τρολάρισμα από τον Σωτήρη Κοντιζά στους διαγωνιζόμενους

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Το επικό τρολάρισμα από τον Σωτήρη Κοντιζά στους διαγωνιζόμενους

Το βράδυ της τρίτης (10/5) ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Όπως είναι λογικό οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές μιας και πλησιάζουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Νίκος, ο Δημήτρης και η Καλλιόπη ήταν εκείνοι οι οποίοι είχαν τα χειρότερα πιάτα στις χτεσινές δοκιμασίες. Έτσι, οι κριτές ανακοίνωσαν ότι για να μείνουν στον διαγωνισμό έπρεπε να δημιουργήσουν ένα πιστό αντίγραφο του πιάτου που έφερε ο καλεσμένος, Νίκος Θωμάς.

Οι κριτές έκαναν περατζάδα από τους πάγκους με τον Σωτήρη Κοντιζά να επισκέπτεται την Καλλιόπη που τη βρήκε εν εξάλλω να παλεύει να φτάσει τον χρόνο. Άραγε ποιος θα τα καταφέρει;

Η αποψινή δοκιμασία στο MasterChef 6

Αυτή είναι η τελική πεντάδα

Σε τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef 6 και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική πεντάδα.

Σε κάθε επεισόδιο αποδεικνύεται το πόσο σκληρός έχει γίνει ο διαγωνισμός. Ο Μάριος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι, χάνοντας δίκαια σε μία δύσκολη μάχη απέναντι στην Καλλιόπη. Μάλιστα, η αποχώρησή του σκόρπισε τη θλίψη στο σπίτι καθώς πολλοί από τους φίλους του περίμεναν πως θα έμενε μέχρι το τέλος στο παιχνίδι.

Η παρουσία του «Μπόμπαινα» από την άλλη, έχει καταφέρει να κρατήσει όλο το παιχνίδι σε ένταση μιας και ο μάγειρας δεν χάνει την ευκαιρία να δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο σπίτι.

Η τελική πεντάδα του MasterChef 6

Αυτή τη στιγμή, στο παιχνίδι έχουν μείνει οι 9 καλύτεροι, οι οποίοι είναι οι εξής: Καλλιόπη, Παναγιώτης, Νικήτας, Νίκος Π., Ελπίδα, Γιάννος, Χριστόφορος, Δημήτρης (Μπόμπάινας) και Νίκος Μ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, όπως μπορείτε να φανταστείτε έχουν πάρει "φωτιά" προκειμένου να αναδείξουν τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει τα 50.000€.

Στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής βρίσκεται ο Γιάννος, ο οποίος μάλιστα ήταν και αυτός που κέρδισε το Silver Award των 10.000€, με απόδοση 3,00.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι ένας πολύ δυνατός μάγειρας με πολλές νίκες σε τεστ δημιουργικότητας, με απόδοση 3,50.

Στη συνέχεια βρίσκεται ο Νικήτας, με απόδοση 4,50 ενώ ακολουθούν η Ελπίδα και ο Νίκος Π.