X-Factor: Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Μαρίζα Ρίζου - Τι συνέβη;

«Ξέρεις γιατί κλαίω;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Μαρίζα Ρίζου - Τι συνέβη;

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5, οι ερμηνείες στο X-factor ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κατακτήσουν μία από τις τέσσερις καρέκλες. Στην σκηνή ανέβηκε και η Ελπίδα Ασλανίδου ερμηνεύοντας το «She used to be mine», με τη Μαρίζα Ρίζου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η Μαρίζα Ρίζου έβαλε τα κλάματα...

Η νεαρή διαγωνιζόμενη καθήλωσε με την ερμηνεία της αποσπώντας το χειροκρότημα τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των συμπαικτών της. «Ξέρεις γιατί κλαίω; Βλέπω τον εαυτό μου για αυτό συγκινήθηκα, βλέπω ένα πλάσμα απίστευτο και αυτή τη δύναμη την καταλαβαίνω».

Και πρόσθεσε: «Σε καταλαβαίνω που βγάζεις αυτόν τον ήχο, είναι μεγάλο ''όπλο'' αυτή η φωνή και αυτή η ψυχή και αυτή η γλύκα. Αυτό είναι γυναίκα», ενώ παράλληλα ο Στέλιος Ρόκκος «έτρεχε» να της δώσει χαρτομάντιλο.

Ο Κωνσταντίνος Νάτσιος προετοιμάζεται για το Chair Challenge της Πέμπτης 12/5

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, την Τρίτη 10/5, μίλησε ο Κωνσταντίνος Νάτσιος που συμμετέχει στο φετινό X-Factor και θα διαγωνιστεί την Πέμπτη 12/5 με ένα ελληνικό ροκ κομμάτι για να αποκτήσει μία θέση στην πολυπόθητη ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Λίγο πριν μίλησε και η νικήτρια του The Voice στην εκπομπή.

Ο νεαρός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, που ήταν ιδιαίτερα αγχωτική για τον ίδιο, καθώς δεν είχε κάποια αντίστοιχη εμπειρία στο παρελθόν, ωστόσο όλα πήγαν καλά και κατάφερε να προκριθεί. Η μουσική είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του και τον ενδιαφέρει η σύνθεση και συγγραφή τραγουδιών. Μάλιστα, θα ήθελε στο μέλλον θα είναι να συνεργαστεί με τον Μάριο Φραγκούλη και τους Μπλε.

«Αισθάνθηκα όμορφα, το είπα έτσι όπως ένιωθα εκείνη την στιγμή και μάλλον βγήκε σε καλό. Η φάση του bootcamp με άγχωσε περισσότερο και ήταν πιο δύσκολη γιατί είπα κάτι που ήταν έξω από τα νερά μου αλλά μου άρεσε αυτή η διαφορετικότητα», είπε αρχικά.

«Σε ηλικία 4 – 5 χρονών άρχισα να ασχολούμαι και να καταλαβαίνω ότι αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου, από έναν δίσκο του Χατζιδάκι που άκουσα. Η μουσική είναι δεύτερη καρδιά μου, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Και κατέληξε: «Θα ήθελα να πει ο Φραγκούλης τραγούδι μου και σιγουρά οι Μπλε».