Έκτακτες εξελίξεις με το Φως στο Τούνελ - Μόλις ανακοινώθηκε ότι...

Η επίσημη ενημέρωση του Mega

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκτακτες εξελίξεις με το Φως στο Τούνελ - Μόλις ανακοινώθηκε ότι...

Το «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη, έρχεται την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 23:20, στο MEGA με μυστηριώδεις υποθέσεις, μία εκ των οποίων φυσικά είναι το θρίλερ της Πάτρας (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε την προηγούμενη Παρασκευή).

Τι θα δούμε στο Φως στο Τούνελ απόψε (13/5)

Μία συγκλονιστική μαρτυρία για το θρίλερ της Πάτρας ενώνει τα σκόρπια κομμάτια του παζλ και «καίει» την κατηγορούμενη μητέρα και άλλα πρόσωπα…

Όσα έρχονται τώρα στο φως, σοκάρουν.

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά από έρευνα της εκπομπής για πολύκροτη υπόθεση.

Τα νέα στοιχεία δρομολογούν τις εξελίξεις.

Αναζητήσεις μες στη νύχτα για δύο άνδρες που χάθηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες.

Η Αγγελική Νικολούλη ''έσπασε'' επιτέλους τη σιωπή της για το κόκκινο σακάκι

Η Αγγελική Νικολούλη ως ένα από τα πρόσωπα των ημερών έδωσε συνέντευξη στη Real Life μιλώντας τόσο για την δύσκολη υπόθεση της Πάτρας, που έχει αναλάβει αλλά και για την πολυσυζητημένη επιλογή ρούχων της.

Γενικότερα υπάρχει μια ανοιχτή παραφιλολογία πως η ρεπόρτερ φοράει πάντα κόκκινο σακάκι στην εκπομπή, που πρόκειται να αποκαλύψει την δολοφόνο. Αυτό το ζήτημα είναι κάτι που ιντριγκάρει μεγάλο μέρος του κοινού σε κάθε έναρξη του Φως στο Τούνελ με το twitter ειδικά να οργιάζει.

Η Νικολούλη αποκάλυψες ωστόσο πως η επιλογή χρώματος για το σακάκι της έχει να κάνει περισσότερο με την διάθεση της και όχι γύρω από όλον αυτόν το μύθο, που έχουν δημιουργήσει.

Έχετε φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι σας μελετούν… Τελευταία κυκλοφορεί ο εξής μύθος: «Όταν η Νικολούλη φορά κόκκινα, ξέρει τον δολοφόνο». Τελικά ισχύει ότι οι ενδυματολογικές επιλογές σας μαρτυρούν στοιχεία για την υπόθεση;

«Το διάβασα και εγώ και γέλασα! Φυσικά και δεν συμβαίνει αυτό. Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές».

Αγγελική Νικολούλη - Σακάκι