Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας διασκεδάζει στο ρόλο του - Τα επικά quiz που μοιράζεται με τους φαν του

Είναι τελικά γιος του Καραπάνου;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας διασκεδάζει στο ρόλο του - Τα επικά quiz που μοιράζεται με τους φαν του

Έχει μονοπωλήσει ιδιαίτερα ευχάριστα το ενδιαφέρον του κοινού στην καθημερινή σειρά Σασμός, ο Αργύρης Πανταζάρας ως τηλεοπτικός Γεράσιμος και γιος του ισοβίτη και επικίνδυνου ανθρώπου της νύχτας Καραπάνου. Ο ρόλος του μπορεί να έχει λιγότερο χιούμορ, από την εκείνον του Τάκης Δοξαρά, στις Άγριες Μέλισσες, καθώς είναι πιο σκοτεινός και πολυεπίπεδος, αλλά από ότι φαίνεται είναι κάτι που διασκεδάζει

Ο Αργύρης Πανταζάρας για το ρόλο του στη σειρά

Με το μοναδικό του χιούμορ, βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει τον εαυτό του, κάνοντας ένα πρωτότυπο quiz στο προφίλ του στο Instagram, καλώντας τους ακολούθους του να αποφασίσουν ανάμεσα στις αστείες επιλογές και μάλιστα ζητά να του απαντήσουν αν ο Γεράσιμος είναι τελικά γιος του Καραπάνου, του Μαθιού ή του Τόνι Μοντάνα, δηλαδή του Αλ Πατσίνο.

Τα επικά quiz που μοιράζεται με τους φαν του o Πανταζάρας
Ο Αργύρης Πανταζάρας βάζει quiz
Ο Αργύρης Πανταζάρας διασκεδάζει στο ρόλο του

Ο Γιώργος Αμουτζάς δίνει επικό Spoiler - Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον «Σασμό» λίγο πριν το φινάλε της σεζόν και οι ήρωες ανακαλύπτουν συνεχώς νέες πτυχές του εαυτού τους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νικηφόρος, που ζει το δικό του δράμα ψάχνοντας να βρει ποιος είναι ο πατέρας του.Καταπέλτης σε αυτό το δράμα είναι η μητέρα του Βασιλική, η οποία αποφασίζει να γίνει τεστ DNA για να δοθεί μια και καλή απάντηση επί του θέματος.

Ο Νικηφόρος ή κατά κόσμον, Γιώργος Αμούτζας μίλησε στον αέρα της «Super Κατερίνα» και έδωσε ένα βασικό spoiler για τον μέλλον του ήρωά του στη σειρά.

«Είμαστε σε μια πολύ ωραία ενότητα και για τον Νικηφόρο είναι. Βλέπουμε μια διαφορετική πλευρά του, αν και πολλοί τη χαρακτηρίζουν σκοτεινή. Εγώ δεν συμφωνώ. Είναι περισσότερο μια απόγνωση που βγαίνει από αυτόν τον ήρωα. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και χρειάζεται απαντήσεις. Και ο κόσμος θέλει απάντηση

Από όλους τους χαρακτήρες της σειράς, αυτόν τον φάκελο με το αποτέλεσμα θα τον διαβάσει μόνο ένας άνθρωπος. Αν ήταν ο Νικηφόρος δεν θα ήταν σημαντικό να το αναφέρω καν. Το λογικό θα ήταν να το διαβάσει ο Νικηφόρος

Αυτός που θα διαβάσει τον φάκελο, θα χρησιμοποιήσει την πληροφορία, έτσι ώστε μελλοντικά να κινήσει τα νήματα και να οδηγήσει την οικογένεια σε σωστές αποφάσεις και σε έναν κοινό δρόμο. Και πρέπει να έρθει και ο τίτλος της σειράς. Δεν θα πει ούτε ψέματα, ούτε αλήθεια. Είναι απλά ότι θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για την κόντρα του Νικηφόρου με το ζευγάρι Βασιλική - Μαθιός. «Είναι πολύ δύσκολο, πρώτα από όλα γιατί ξέρεις πόσο πολύ έχει αγαπηθεί αυτό το ζευγάρι. Ο Νικηφόρος, δεδομένου ότι δεν γνωρίζει πόσο κακός σύζυγος ήταν ο πατέρας του στην πραγματικότητα, δεν γνωρίζει ότι άπλωσε χέρι στη μητέρα του ή τον τρόπο που της μίλαγε.

Η τελευταία φορά που είδαμε τη σχέση της οικογένειας, ο Νικηφόρος προσπαθούσε να τους συμφιλιώσει και να τους δει αγαπημένους. Σαν ηθοποιός καλούμε να πάω κόντρα και να εναντιωθώ σε δύο ανθρώπους που τους αγαπά ο κόσμο πολύ και σε έναν Μαθιό, ο οποίος παρόλο που σκότωσε τον πατέρα του, έχει κρατήσει συγκεκριμένη στάση, δεν τον έχει κατηγορήσει ποτέ και δεν τον έχει απομυθοποιήσει στα μάτια του Νικηφόρου ποτέ».