Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος ξυπνά και ζητά να δει την κόρη του - Έρχονται δραματικές στιγμές

Tο πρώτο πράγμα που θα ρωτήσει την Βασιλική

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος ξυπνά και ζητά να δει την κόρη του - Έρχονται δραματικές στιγμές

Δραματικές είναι οι στιγμές που περνάει η οικογένεια Στεφανέα στην Μάνη και συγκεκριμένα στη Γη της Ελιάς, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε Φίλιππος με την λίγων μηνών κορούλα του, γεγονός που βύθισε τους πάντες στην απόλυτη θλίψη. Κοινό και φαν της σειράς, λύγισαν μπροστά στην εικόνα του στην εντατική, ωστόσο τα δυσάρεστα πλησιάζουν, μιας και ο Φίλιππος ξυπνά και αναζητά την κόρη του.

Ο Φίλιππος ανοίγει τα μάτια του στην Γη της Ελιάς

Ο Φίλιππος θα ανοίξει για πρώτη φορά τα μάτια του στην σειρά Η Γη της Ελιάς και το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσει την Βασιλική είναι που βρίσκεται η κόρη του, Στέλλα και αν είναι καλά. Αυτή η εξέλιξη θα φέρει μια μικρή ανάσα αισιοδοξίας, γιατί το κακό δεν πέρασε εφόσον η κατάσταση της μικρής παραμένει κρίσιμη κάτι που ο ίδιος δεν γνωρίζει ακόμα...

Ο Φίλιππος ξυπνά και ζητά να δει την κόρη του

Οι γιατροί ενημερώνουν την Βασιλική και την Χάιδω πως ο Φίλιππος άνοιξε τα μάτια του και πως σιγά σιγά αρχίζει και έχει επαφή με το περιβάλλον γύρω του. Η Βασιλική θα είναι η πρώτη που θα τον δει και θα του μιλήσει. Η ίδια, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Κυριακής, πολύ φορτισμένη συναισθηματικά θα μπει στον θάλαμο με σκοπό να δει τον άνδρα της μετά το φρικτό ατύχημα που είχε.

Όσα θα δούμε την Κυριακή 15/5 στην Γη της Ελιάς

Το μωρό είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Στάθης είναι δίπλα στην κόρη του για να την στηρίξει ενώ η Βασιλική έχει διώξει την Αρετή που πήγε με τον Στέφανο στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο είναι επίσης η Χάιδω, η Μυρτάλη, η Μαρίνα, ο Αλέξης και η Άννα στο πλευρό της Βασιλικής. ΟΣτέφανος περιμένει έξω από το νοσοκομείο τον Στάθη για να μάθει πως παέι το μωρό αλλά δεν ρωτάει τίποτα για τον Φίλιππο, κάτι που κάνει τον Στάθη έξω φρενών… Η Άννα πηγαίνει στο συμβολαιογραφείο όπου ο Κωνσταντίνος έχει έτοιμο το συμβόλαιο για το θερμοκήπιο….

Η Μυρτάλη όταν αντικρύζει, φρικαρισμένη, τον Αλέξη φεύγει από το νοσοκομείο κι αυτός την ακολουθεί, τρέχει την προλαβαίνει και καυγαδίζουν ενώ η Μυρτάλη τρέμει ολόκληρη και κλειδώνεται μέσα στο αυτοκίνητο.
Ο δικηγόρος του Ανέστη καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης, για να αποτραπεί ανήκεστος βλάβη της υγείας του. Ο γιατρός έχει ευχάριστα νέα για τον Φίλιππο και δίνει άδεια στην Βασιλική και την Χάιδω για να τον δούνε, αλλά το μωρό παραμένει στην ίδια κρίσιμη κατάσταση. Ο Αλέξης τα βάζει με την Μαργαρίτα που του είπε να παέι στο νοσοκομείο κι έτσι συνάντησε την Μυρτάλη… Η Αρετή κατηγορεί την Χάιδω για το ατύχημα αλλά την βάζει στη θέση της ο Στέφανος…

Ο Λεωνίδας επισκέπτεται την Άννα και καυγαδίζουν, αυτή έξαλλη τον διώχνει… Η Αντιγόνη επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Ευτύχίας, είναι 3 μηνών και θα το κρατήσει μόνη της.Οι γιατροί αποφασίζουν να βάλουν σε τεχνητό κώμα το μωρό για να σταματήσει η εγκεφαλική λειτουργία προκειμένου ο εγκέφαλος του βρέφους να «ξεκουραστεί», ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί πιο καλά στην αγωγή απορρόφησης του αιματώματος!