Φως στο Τούνελ: Σοκαριστική μαρτυρία για την Ρούλα - «Φάγαμε τον τόπο να την βρούμε, έψαχναν μήπως έχει φουντάρει»

«Η Τζωρτζίνα μου είχε πει: “επειδή η μαμά και ο μπαμπάς τσακωνόντουσαν, από το πολύ κλάμα, η μπέμπα έσκασε και πέθανε.”

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φως στο Τούνελ: Σοκαριστική μαρτυρία για την Ρούλα - «Φάγαμε τον τόπο να την βρούμε, έψαχναν μήπως έχει φουντάρει»

Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες και αποκαλύψεις έγιναν γνωστές το βράδυ της Παρασκευής 13/5 μέσα από την εκπομπή Φως στο Τούνελ για την υπόθεση της Πάτρας (δείτε εδώ όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη). Μεταξύ άλλων λοιπόν μίλησε και ένα πρόσωπο που βρισκόταν πολύ κοντά στην οικογένεια Δασκαλάκη.

Φοβόντουσαν μήπως αυτοκτονήσει η Ρούλα

«Κάπως είχαν ηρεμήσει η Ρούλα και ο Μάνος μεταξύ τους, ξανατσακώθηκαν όμως και μετά ο Μάνος έφυγε από το σπίτι. Η Τζωρτζίνα μου είχε πει: “επειδή η μαμά και ο μπαμπάς τσακωνόντουσαν, από το πολύ κλάμα, η μπέμπα έσκασε και πέθανε.” Η Τζωρτζίνα έκανε σε μένα τη ζωγραφιά με τη μαυρίλα τότε που πέθανε η Ίρις. Όταν ήταν στο σπίτι την άκουσα να λέει στο δικό μου παιδί: “Μου πήρε ο Θεός τις δύο μου αδελφούλες και έμεινα χωρίς… Δεν έχω αδελφάκια, θα είμαστε μαζί αδελφάκια”.

Στις 6 Απριλίου το μεσημέρι στέλνει μήνυμα η αδελφή της ότι δεν την έβρισκαν ούτε στα τηλέφωνα, ούτε πουθενά. Φάγαμε τον τόπο, έψαχναν στη μαρίνα μήπως έχει φουντάρει, ένας θείος έσπασε την πόρτα από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς μήπως είχε αυτοκτονήσει. Για να μη ζει η μικρή όλη αυτή την κατάσταση, η αδελφή της με ρώτησε εάν μπορούσα να την πάρω σπίτι να την προσέχω, κάτι που έκανα. Λίγο μετά βρήκαν τη Ρούλα σ’ ένα ξενοδοχείο που δούλευε παλιά. Εκεί είχε καλέσει τον Μάνο και τον απειλούσε ότι θα αυτοκτονούσε εάν δεν επέστρεφε.

Όταν έμαθε η Ρούλα ότι έχω εγώ τη μικρή, έβαλε την αδελφή της να επικοινωνήσει μαζί μου, λέγοντάς μου να μην αφήσω τον Μάνο να τη δει. Τον βάλαμε κρυφά στο σπίτι γιατί η Τζωρτζίνα ήθελε να τον δει. Το επόμενο βράδυ ήρθαν οι γονείς και η αδελφή της να την πάρουν και να την πάνε στον Αλισσό, όπου ήταν και η Ρούλα. Πήγανε κάτω και το ξημέρωμα την μετέφερε στο Καραμανδάνειο με σπασμούς, όπως είπε. Την άλλη μέρα το έμαθα από την ***** και μου ήταν αδιανόητο αυτό το πράγμα, δεν το χώραγε ο νους μου», κατέληξε η μάρτυρας.

«Γιατί δεν της είπες ότι η μάνα της … με άλλον!» - Σάλος με τα μηνύματα που αντάλλαζαν Ρούλα και Μάνος

Νέα αποκάλυψη στο T-Live ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής 13/5, μετά από εκείνη για τις κινήσεις της Ρούλας λίγες μέρες μετά το θάνατο της Ίριδας. Καινούργια μηνύματα ανάμεσα στη 33χρονη και τον Μάνο Δασκαλάκη έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή. Το ζευγάρι ανταλλάσσει βαριές κουβέντες που περιλαμβάνουν ύβρεις και απειλές, στις 5 με 6 Απριλίου 2021, με την Τζωρτζίνα να παθαίνει τη μεγάλη ανακοπή στις 11 Απριλίου

Ρούλα: Κοίτα ποιος μιλάει, ο πρώτος διδάξας. Έχει μπερδευτεί το παιδί, μην της χαλάς την ψυχολογία της. Επιτέλους άσε την να ηρεμήσει μόνη της. Το έκλεισε, το λες και μόνος σου.

Μάνος: Βέβαια, γιατί δεν της είπες ότι η μάνα της (…) με άλλον.

Ρούλα: Πες την αλήθεια στο παιδί ρε. Αν έχεις λίγο ίχνος τσίπας ντροπή σου. Ακόμα και τώρα πες την αλήθεια στο παιδί. Δε ντρέπεσαι καθόλου που ακόμη και τώρα λες ψέματα; Τα κάνει όλα όπως θες εσύ. Εσύ μια ζωή θέλεις να φύγεις. Να αφήσεις τη μαμά της Τζωρτζίνας ήσυχη. Εγώ δεν ήθελα ποτέ. Εσύ τα έκανες όλα πάλι. Οπότε αν θέλει θα σε ξαναπάρει κάποτε. Καλό μεσημέρι. Πήγαινε εσύ στη γκαρσονιερίτσα που την έχεις και έτοιμη και άσε τι θα κάνω εγώ. Άντε γεια.

Μάνος: Ξέρεις τι θα κάνεις, δε θα χάσεις.

Ρούλα: Να μη με άφηνες αν ήξερες.

Μάνος: Έτσι όπως το χεις κάνει, λίγα χρόνια ακόμη του δίνω και θα σε καταλάβει. Να (…) εγώ στη δουλειά και εσύ στην πράξη. Και να την παρατάς κιόλας για να πας να (…)

Ρούλα: Είδες μωρέ πώς αντιστρέφονται οι όροι καμιά φορά; Λέγε ό,τι θες, λεγε. Το έχει και ο συνάδελφός σου ο Καρράς… Τράβα το δρόμο σου και άσε μας ήσυχες.

Μάνος: Εγώ λυπάμαι και πάρα πολύ, που άλλο νόμιζα και άλλο ήσουν.

Ρούλα: Είδες μωρέ, κρίμα. Άντε γεια σου τώρα, μου τελείωσες. Ούτε να παίξω μαζί σου δε μου βγαίνει πλέον. Μόνο λύπηση. Που λες ό,τι λες σε μία μάνα που έχει χάσει 2 παιδιά. Γιατί μας έκανες την αγάπη, αηδία πλέον.