Τα πάνω κάτω θα έρθουν στον Σασμό - Ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του

Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω θα έρθουν στον Σασμό - Ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του

Η σειρά "Σασμός" όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA έχει φέρει τα πάνω κάτω σε νούμερα τηλεθέασης καθώς σημειώνει καλά ποσοστά. Από την άλλη βέβαια, οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι άκρως καταιγιστικές, άραγε τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια; Δείτε εδώ πότε αναμένεται να προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς "Σασμός"

Δευτέρα 16 Μαΐου - Επεισόδιο 141

Ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του. Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει; Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου. Στις ενισχύσεις που φτάνουν θα τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Ο Μύρωνας επιστρέφει… επιστρέφει όμως κι ο Πετρής αλλά με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα…Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

Τρίτη 17 Μαΐου - Επεισόδιο 142

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις… Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος του Καραπάνου, έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του..

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει δύναμη και κουράγιο από τον Παπα-Μιχάλη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και επιστρέφει στο σπίτι του. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως.

Τετάρτη 18 Μαΐου - Επεισόδιο 143

Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ελπίδες του…

Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του. Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Γεράσιμου και το ανακοινώνει στον Αντώνη. Στο μεταξύ ο Παπαφράγκος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μανόλη που τον αφήνει έκπληκτο.

Πέμπτη 19 Μαΐου - Επεισόδιο 144

Μετά την επιστροφή της οικογένειας Βρουλάκη στην Κρήτη όλοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Η Αργυρώ επιστρέφει στη δουλειά της στο ξενοδοχείο που εργαζόταν ενώ ο Σταύρος κλείνει το του πρώτο ραντεβού για δουλειά. Την ίδια ώρα ο Αντώνης αποκαλύπτει στον Γεράσιμο ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα του.

Η πρώτη επίσκεψη της Κλαίρης στο χωριό, τους έχει φέρει όλους σε αμηχανία. Πώς θα αντιδράσει ο Παντελής όταν διαπιστώσει ότι είναι τυφλή; Η Στέλλα μαθαίνει έκπληκτη από τον Αστέρη για την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων, ενώ η Βασιλική μαθαίνει για μία παρέμβαση του Μαθιού στη ζωή της και γίνεται έξαλλή. Στο μεταξύ η Μαρίνα θα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα που θα τη σοκάρει.

Ριζικές αλλαγές στην σειρά Σασμός

Μια από τις πιο αγαπημένες φετινές σειρές είναι χωρίς αμφιβολία ο Σασμός του ALPHA, ο οποίος σε λίγο καιρό πρόκειται να ρίξει αυλαία, όχι όμως οριστικά, μιας και θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Ο Alpha έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης UEFA Nations League και από τις 2 Ιουνίου θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, οι αγώνες θα προβάλλονται 21:45.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η επιτυχημένη σειρά του ALPHA θα παίζει όλο τον Ιούνιο, αλλά σίγουρα και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Ο ALPHA ήδη ψάχνει διάφορες εναλλακτικές ώστε ο Σασμός να συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά και τις τέσσερις φορές την εβδομάδα χωρίς να υπάρξει μείωση του συμφωνημένου αριθμού των επεισοδίων από τη στιγμή που το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο.

Ριζικές αλλαγές στην σειρά Σασμός

Έτσι, αυτό που θα συμβεί είναι από τις 2 Ιουνίου η Πέμπτη να αντικατασταθεί προσωρινά με μια άλλη μέρα προβολής με πιθανότερη την Παρασκευή καθώς τα “Νεοκλασικά” ολοκληρώνονται την ερχόμενη εβδομάδα και έτσι απελευθερώνεται η Παρασκευή.

Τραγικό το φινάλε του Σασμού

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Ολοι είναι συντετριμμένοι και βρίσκονται μέρα νύχτα στο πλευρό της. Ωστόσο, η γιαγιά Ειρήνη δεν θα αντέξει και, όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, ένας από τους δύο θανάτους θα είναι ο δικός της.

Ο άλλος θάνατος ωστόσο θα είναι και πιο οδυνηρός. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να διαφαίνεται η σχέση μίσους που ήδη έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Αγγελο. Ο Αγγελος είναι το κόκκινο πανί για την Καλλιόπη, μέχρι που μια κίνηση του Αγγελου τη φτάνει στα όριά της.

Ο άντρας που έχει φέρει την οικογένειά της σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, παίρνοντας την περιουσία της μάνας του, κάνει ένα ακόμα βήμα που εξοργίζει την Καλλιόπη. Αγοράζει από τον Αστέρη ένα ακόμα κτήμα, όχι τόσο για να τους αποδυναμώσει κι άλλο οικονομικά, όσο για να μπει στο μάτι της Καλλιόπης, ότι αυτός πλέον είναι κυρίαρχος στην περιουσία των Σταματάκηδων. Ενας Βρουλάκης τούς τα πήρε όλα...

Η Καλλιόπη πλέον δεν ανέχεται τα δικά της κοπέλια να είναι σ’ αυτή τη μοίρα και πάνω στην οργή της σκοτώνει τον Αγγελο. Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος που θα σημάνει το τέλος του φετινού κύκλου. Με το αίμα του Αγγελου θα γραφτεί το φινάλε, αλλά και με αυτό θα ανοίξει ένας ακόμα κύκλος.

Ο χαμός του θα ανοίξει νέες πληγές στην οικογένειά του και στην Ασπα που είναι απαρηγόρητη. Ολοι ξέρουν ότι ο άδικος θάνατος του Αγγελου θα έχει συνέπειες και θα φέρει έναν ακόμα κύκλο αίματος. Το τέλος λοιπόν θα είναι δραματικό, όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τους δύο θανάτους.

Ο Μαθιός θα ζει με τον φόβο της αποκάλυψης ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή και κάθε μέρα θα αισθάνεται ότι ήρθε η στιγμή να πληρώσει. Ο αστυνόμος τον έχει στο στόχαστρο, ενώ πολλά έχουν αρχίσει να ψιθυρίζονται, ειδικά μετά τον ορισμό του γάμου του με τη Βασιλική και την αποκάλυψη της παλιάς τους σχέσης. Τόσο ο ίδιος όσο και η Καλλιόπη θα ζουν κάτω από ένα καθεστώς φόβου και ανασφάλειας, περιμένοντας πότε θα γίνει το κακό.