MasterChef 6: Το προτελευταίο Mystery Box φόβισε τους παίκτες - Το εργαλείο που δεν γνώριζαν

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Το προτελευταίο Mystery Box φόβισε τους παίκτες - Το εργαλείο που δεν γνώριζαν

Λίγο πριν το τέλος του βρίσκεται το μαγειρικό ριάλιτι του Star, καθώς μόλις 7 φιναλίστ έχουν μείνει για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Ωστόσο οι έμπειροι μάγειρες που διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef, έμειναν άφωνοι μπροστά σε ένα μικρό πλάστη για κρέπες - δείτε εδώ ποιοι θα καταφέρουν να παραμείνουν.

Το εργαλείο που φοβήθηκαν οι Top 7 του MasterChef

Το αποψινό 16/5 Mystery box, έκρυβε μία έκπληξη και ζητούσε έξτρα δημιουργικότητα από τους παίκτες. Το μυστικό συστατικό, ήταν ένα εργαλείο για κρέπες που αρκετοί από τους διαγωνιζόμενους δεν είχαν ξαναδεί.

Την στιγμή που οι 3 κριτές ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να σηκώσουν τα κουτιά τους, πολλοί αναρωτήθηκαν τι είναι αυτό και όπως φάνηκε από την αντίδρασή του, μέχρι και ο σκηνοθέτης απηύδησε και τους απάντησε: «Για να καθαρίζεις τα τζάμια».

«Καταπέλτης» ο Μπόμπαινας για τον Ηλία Μαμαλάκη

Την Τρίτη 10/5 αποχώρησε για δεύτερη φορά από το ριάλιτι μαγειρικής ο Μπόμπαινας ή κατά κόσμον Δημήτρης Ταϊρίδης, ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω στο MasterChef με τη συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του. Την Πέμπτη 12/5 η κάμερα της «Super Κατερίνα» πέτυχε τον μάγειρα, ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του)

Φυσικά ο πάντα αιχμηρός Μπόμπαινας δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη, που τον κόσμισε με επίθετα και τον χαρακτήρισε «τοξικό».

«Η εμπειρία στο MasterChef ήταν εξαιρετική. Θεωρώ πως βγήκα από τον στόχο μου γιατί υπήρξαν όλα αυτά τα θέματα μέσα στο σπίτι… Έχω κάνει μια διαδρομή μεγάλη μαγειρικά. Εργάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια στο εξωτερικό, ιδιωτικά σε οικογένειες.

Ο κόσμος νομίζει πως έκλεισα τη Μπόμπαινα και πτώχευσα. Τη Μπόμπαινα θα την ανοίξω ξανά με την πρώτη ευκαιρία και θέλω αυτοί που θα έρθουν πρώτοι να φάνε, να είναι αυτοί που με βρίζουν», αν΄εφερε αρχικά ο μάγειρας και πρόσθεσε κάτι που μας σόκαρε:

Έχω κάνει 17 αρραβώνες και ετοιμάζομαι για το 18ο δαχτυλίδι» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Όσον αφορά τα σχόλια του Ηλία Μαμαλάκη δήλωσε: «Ο κύριος Μαμαλάκης με αποκάλεσε τοξικό άνθρωπο και είπε κάποια αρνητικά σχόλια για μένα. Στα ιερά τέρατα της ελληνικής γαστρονομίας δεν απαντάς αρνητικά. Τους στέλνεις την αγάπη σου. Θα ήθελα πάρα πολύ εφόσον γνωρίσει τον Ταϊρίδη να ξαναβγεί και να πει τα ίδια πράγματα. Γιατί βλέπει ένα κομμάτι που έχει να κάνει με τις κάμερες και δε ξέρει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι».