Σε ξένα χέρια: Η Τόνια αφοσιώνεται πλήρως στον Μπάμπη

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 17/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε ξένα χέρια: Η Τόνια αφοσιώνεται πλήρως στον Μπάμπη

Η σειρά της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, έρχεται την Τρίτη 17/5 με νέο επεισόδιο και φαίνεται πως κάποιοι είναι έτοιμοι να γίνουν υπεύθυνοι, μιλώντας για τον Μάνο ο οποίος αποφάσισε να παραδοθεί, και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ενώ άλλοι προσπαθούν να επανέλθουν και να ξεπεράσουν τα ψυχικά τους τραύματα.

Τι θα δούμε σήμερα (17/5) στη σειρά Σε ξένα χέρια

Επεισόδιο 148

Ο Μάνος δίνει κατάθεση αποφασισμένος να αναλάβει τις ευθύνες του. Στο πλευρό του παραμένει σταθερά ο Χρύσανθος και η Μαριτίνα.

Η Τόνια προσπαθεί να ξεπεράσει τα τραύματά της και να αφοσιωθεί στον Μπάμπη, όσο η Σούλα και ο Φεγκούδης παλεύουν να γεφυρώσουν χάσματα και να γιατρέψουν πληγές.

Σε ξένα χέρια

Στο μεταξύ, η Πελαγία και ο Πάρης βρίσκονται σε κρυφό ραντεβού και αναθερμαίνουν τη σχέση τους. Ενώ η Τραβιάτα ψάχνει απεγνωσμένα να τους εντοπίσει, η Διώνη πασχίζει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της.

Η Σκορδίλω συναντιέται με τον Πιπερόπουλο και το κλίμα μυρίζει μπαρούτι...

Οι εξελίξεις της σειράς για την Τετάρτη 18/5 και την Πέμπτη 19/5

Επεισόδιο 149

Η αποκάλυψη της Σκορδίλως για το συμβόλαιο με τον Φεγκούδη κάνει έξαλλο τον Πιπερόπουλο με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους, ενώ ο Μάνος περιμένει με αγωνία να μάθει αν η Τόνια θα δεχτεί το δαχτυλίδι.

Η Τόνια βρίσκει δουλειά στην Κρήτη και αποφασίζει να φύγει με το παιδί, ενώ ο Πάρης και η Πελαγία βρίσκονται την λάθος ώρα στο λάθος σημείο. Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Φεγκούδη και τη Σούλα; Θα προλάβει ο Μάνος την Τόνια πριν εκείνη φύγει; Και τέλος, ποια θα είναι η απόφαση του ανακριτή για τον Μάνο;

Επεισόδιο 150

Ο Μάνος επιμένει να μη θέλει να αποκαλύψει στην Τόνια, ότι ο Μπάμπης δεν είναι γιος του. Φοβάται την αντίδραση της και δε θέλει να διακινδυνεύσει να την χάσει, από τη ζωή του.

Η Ντάντω μάταια προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη και να τον πείσει να σταματήσει τα ψέματα και να βρει το θάρρος να πει την αλήθεια. Εντωμεταξύ ο Φεγκούδης διαχειρίζεται την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Χρύσανθου και ο Χρύσανθος καλείται να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με το βιολογικό του πατέρα.