Σασμός: "Έχεις πεθάνει" - Η αυτοκρατορία του Καραπάνου τελείωσε

Οι σημερινές 17/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός:

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς Σασμός, μετά και το θάνατο της Μανταρίνας και την ανατριχιαστική σκηνή όπου ο Πετρής επιστρέφει ως πνεύμα και παίρνει μαζί του τον αγαπημένο του σκύλο. Η γιαγιά Ειρήνη που τα βιώνει όλα αυτά, καταρρέει.

Οι εξελίξεις (17/4) της σειράς Σασμός

Επεισόδιο 142

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις… Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος του Καραπάνου, έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του..

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει δύναμη και κουράγιο από τον Παπα-Μιχάλη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και επιστρέφει στο σπίτι του. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως.

Ριζικές αλλαγές στην σειρά Σασμός

Μια από τις πιο αγαπημένες φετινές σειρές είναι χωρίς αμφιβολία ο Σασμός του ALPHA, ο οποίος σε λίγο καιρό πρόκειται να ρίξει αυλαία (δείτε εδώ ακριβώς πότε), όχι όμως οριστικά, μιας και θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Ο Alpha έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης UEFA Nations League και από τις 2 Ιουνίου θα φιλοξενήσει τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας. Συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, οι αγώνες θα προβάλλονται 21:45.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η επιτυχημένη σειρά του ALPHA θα παίζει όλο τον Ιούνιο, αλλά σίγουρα και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Ο ALPHA ήδη ψάχνει διάφορες εναλλακτικές ώστε ο Σασμός να συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά και τις τέσσερις φορές την εβδομάδα χωρίς να υπάρξει μείωση του συμφωνημένου αριθμού των επεισοδίων από τη στιγμή που το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο.

Ριζικές αλλαγές στην σειρά Σασμός

Έτσι, αυτό που θα συμβεί είναι από τις 2 Ιουνίου η Πέμπτη να αντικατασταθεί προσωρινά με μια άλλη μέρα προβολής με πιθανότερη την Παρασκευή καθώς τα “Νεοκλασικά” ολοκληρώνονται την ερχόμενη εβδομάδα και έτσι απελευθερώνεται η Παρασκευή.