MasterChef 6: Η δοκιμασία αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου έφερε τα πάνω κάτω

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Η δοκιμασία αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου έφερε τα πάνω κάτω

Το βράδυ της Τρίτης (17/5) ξεκίνησε άλλη μια φορά το MasterChef 6 Το βράδυ της Τρίτης (17/5) ξεκίνησε άλλη μια φορά όπου οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές μιας και οι διαγωνιζόμενοι πλησιάζουν στην τελική ευθεία για το πολυπόθητο έπαθλο.

Πιο συγκεκριμένα, μια άκρως απαιτητική δοκιμασία περίμενε τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, οι οποίοι προέκυψαν από το τελευταίο τεστ δημιουργικότητας.

Μάλιστα, το βασικό υλικό ήταν το ψάρι, το οποίο και ήθελε ιδιαίτερη προσοχή στο ψήσιμο. Ωστόσο, η διαθέσιμη ώρα που είχαν οι παίκτες ήταν μόνο 1 ώρα κάτι που έκανε τους παίκτες να πανικοβληθούν για το αν θα καταφέρουν να βγάλουν όλες τις παρασκευές.

Η αποψινή δοκιμασία αποχώρησης στο Masterchef 6

«Μαχίμι είσαι...» - Αποθέωση στο Twitter για την Καλλιόπη

Η Καλλιόπη ήταν η μεγάλη νικήτρια του χθεσινού (16/5) τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 6, με την απόδοσή της να ξετρελαίνει τόσο τους κριτές όσο και το κοινό, το οποίο απαιτεί την παρουσία της στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Η νεαρή μαγείρισσα, παρόλο που κρατάει χαμηλό προφίλ μέσα στο σπίτι, έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό και έτσι περιμένουν πώς και πώς να τη δουν να διεκδικεί τη νίκη, ακολουθώντας το παράδειγμα της περσινής νικήτριας, της Μαργαρίτας, η οποία έμενε επίσης μακριά από τις εντάσεις και μιλούσε μόνο μέσα από τα πιάτα της.

Ξετρελαμένο το Twitter με την απόδοση της Καλλιόπης στo MasterChef