MasterChef 6: Ο απαράβατος κανόνας του σπιτιού - Απαγορεύεται οι παίκτες να...

Κανείς δεν το ήξερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Ο απαράβατος κανόνας του σπιτιού - Απαγορεύεται οι παίκτες να...

Οι παίκτες του MasterChef ολοένα και μειώνονται, ενώ με την αποψινή αποχώρηση του Νίκου, πλέον στο παιχνίδι βρίσκονται μόνο οι 6 καλύτεροι μάγειρες. Ωστόσο μετά από τόσους κύκλους του ριάλιτι μαγειρικής, οι παίκτης σήμερα 17/5 έμαθαν ότι υπάρχει ένας ανυπέρβλητος κανόνας στο σπίτι.

Ο απαράβατος κανόνας στο σπίτι του MasterChef

Η Ελπίδα, ο Γιάννος, η Πόπη και ο Πάνος συζητώντας στο μπαλκόνι της πολυτελούς βίλας του MasterChef, συζητούσαν και έκαναν πλάκα ο ένας με τον άλλον. Τότε ο νικητής του Mystery Box τους αποκάλυψε έναν άγνωστο κανόνα που ίσχυε για όλους τους παίκτες.

Κανένας από τους παίκτες δεν είχε δικαίωμα να κολυμπήσει στην πισίνα παρότι υπήρχε μία αρκούντως μεγάλη στον εξωτερικό χώρο.

Ο λόγος είναι απλός, ότι δεν υπάρχει ναυαγοσώστης, ένας απαράβατος κανονισμός για όλες τις μεγάλες παραγωγές. Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο άλλωστε ισχύει για τις πισίνες των ξενοδοχειακών μονάδων αλλά όχι για ιδιωτικές κατοικίες.

Η τελική πεντάδα του διαγωνισμού

Σε τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef 6 και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική πεντάδα.

Η παρουσία του «Μπόμπαινα» από την άλλη, έχει καταφέρει να κρατήσει όλο το παιχνίδι σε ένταση μιας και ο μάγειρας δεν χάνει την ευκαιρία να δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο σπίτι.

Αυτή τη στιγμή, στο παιχνίδι έχουν μείνει οι 9 καλύτεροι, οι οποίοι είναι οι εξής: Καλλιόπη, Παναγιώτης, Νικήτας, Νίκος Π., Ελπίδα, Γιάννος, Χριστόφορος, Δημήτρης (Μπόμπάινας) και Νίκος Μ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, όπως μπορείτε να φανταστείτε έχουν πάρει "φωτιά" προκειμένου να αναδείξουν τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει τα 50.000€.

Στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής βρίσκεται ο Γιάννος, ο οποίος μάλιστα ήταν και αυτός που κέρδισε το Silver Award των 10.000€, με απόδοση 3,00.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι ένας πολύ δυνατός μάγειρας με πολλές νίκες σε τεστ δημιουργικότητας, με απόδοση 3,50.

Στη συνέχεια βρίσκεται ο Νικήτας, με απόδοση 4,50 ενώ ακολουθούν η Ελπίδα και ο Νίκος Π.