Σασμός: Από απόψε (18/5) έρχονται μεγάλες ανατροπές - Σε σοκ ο Αστέρης...

Οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Από απόψε (18/5) έρχονται μεγάλες ανατροπές - Σε σοκ ο Αστέρης...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς Σασμός! Αργυρώ και Μαρίνα επιστρέφουν στην Κρήτη και από εδώ και πέρα όλα θα ανατραπούν. Ο Αστέρης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη όσον αφορά τον έρωτα του με την Αργυρώ. Ωστόσο, θα έρθουν πιο κοντά... και γνωρίζουμε το πότε - δείτε εδώ.

Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Σασμός (18/5)

Επεισόδιο 143

Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ελπίδες του… Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του.

Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Γεράσιμου και το ανακοινώνει στον Αντώνη. Στο μεταξύ ο Παπαφράγκος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μανόλη που τον αφήνει έκπληκτο.

Αυτή την πρωταγωνίστρια θα δούμε την 2η σεζόν στη σειρά

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για το περιοδικό «Τύπος Tv» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον Σασμό. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός όπου πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA αναφέρθηκε στην εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος της Στέλλας μιας και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. (Δείτε εδώ πότε ρίχνει αυλαία)

Πως θα δούμε τη Στέλλα να πορεύεται μέχρι το τέλος του πρώτου κύκλου;

Προσπαθεί να βοηθήσει τον Καραπάνο, του χρωστάει άλλωστε γιατί βοήθησε με τη δίκη του Αστέρη. Θα κάνει ότι μπορεί για να βρει τον γιο του, λοιπόν, που δεν ξέρει ότι είναι μπροστά στα μάτια της καθώς είναι ο σύντροφος της!

Θα ζοριστεί, νομίζω! Θα της ζητηθούν πολλά πράγματα από τον Καραπάνο που θα έρθουν κόντρα με την ηθική και τη δουλειά της. Θα παρανομήσει όσο και να μην το θέλει.

Ευγενία Σαμαρά

Τον Αστέρη τον έχει ξεπεράσει;

Νομίζω κανείς δεν ξέρει, ούτε η ίδια! Θεωρώ ότι είναι μεγάλη αγάπη αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τον βλέπει ερωτικά πλέον. Η Στέλλα, άλλωστε, θα τον ερωτευτεί τον Γεράσιμο.

Θα τη δούμε τη Στέλλα στον δεύτερο κύκλο;

Που να πάει; (Γέλια). Ναι, θα είμαι και στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Είσαι χαρούμενη που η σειρά θα συνεχιστεί;

Πολύ, περισσότερο όμως γιατί η σειρά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Για εμάς τους ηθοποιούς δεν παίζει ρόλο μόνο ότι θα συνεχίσουμε αλλά και το ότι υπάρχει ουσία να συνεχίσουμε.