Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για Βασιλική και Φίλιππο

Οι σημερινές 18/5 εξελίξεις της σειράς του MEGΑ

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για Βασιλική και Φίλιππο
TV24 18.05.2022 07:37
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πολύ δύσκολες ώρες περνάνε η Βασιλική και ο Φίλιππος στην σειρά Γη της Ελιάς. Το μωρό τους κινδυνεύει να πεθάνει και ο πόνος είναι αβάσταχτος. Οι εξελίξεις συγκλονίζουν, ωστόσο οι ημέρες των επεισοδίων αλλάζουν.

Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς (18/5)

H δύσκολη κατάσταση της υγείας του μωρού τούς κλονίζει όλους, με τη Βασιλική και τον Φίλιππο να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Η Ελένη καταγγέλλει τον Αλέξη για σεξουαλική παρενόχληση ενώ, στη συνέχεια, επικοινωνεί και με τον Σύλλογο Ψυχολόγων. Αργότερα, ο Αλέξης οδηγείται στο Τμήμα και ο Κουράκος τού ζητά εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του.

Ένταση επικρατεί ανάμεσα στη Βασιλική και τον Φίλιππο, καθώς εκείνη τον θεωρεί εν μέρει υπεύθυνο για το ατύχημα. Στο μεταξύ, η Ευτυχία ξεκαθαρίζει στον Αποστόλη ότι δεν θα παντρευτούν και ότι θέλει να μεγαλώσει το μωρό μόνη της. Ακάλεστοι εμφανίζονται η Ιουλία και ο Γιώργης στο σπίτι του Ιάκωβου την ώρα που εκείνος βρίσκεται κρυφά εκεί με την Αθηνά.

Μια ακόμη ληστεία ταράζει την Αρεόπολη, καθώς ο Δημήτρης μπαίνει σε ένα σπίτι με όπλο και κλέβει 250 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα, κάτι συμβαίνει στη Μυρτάλη που την κάνει να αμφιβάλλει για πολλά πράγματα και μιλά γι’ αυτό στη Μαρίνα

Ο Χρήστος συναντά την Ελένη και η διαπραγμάτευση για την αγορά της ταβέρνας ξεκινά. Ο Ισίδωρος σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος και ανακοινώνει την απόφασή του στον Μάνο.

Ο Ανέστης αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ο Κουράκος δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Δημήτρης παραδέχεται ότι έκανε τη ληστεία και ο Κωνσταντίνος του λέει πως από εδώ και πέρα τον θεωρεί εχθρό του.

Ο Ισίδωρος κλείνει ραντεβού με τη γυναίκα που υιοθέτησε το μωρό της Αντιγόνης, και ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να τη βρει.

Γοητευτικός ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά

Μεταγραφή λοιπόν για τον Βασίλη Μίχα, καθώς μετά τη σειρά στο Star, αλλάζει τηλεοπτική στέγη και όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Night Out θα τον δούμε στο Mega και στη «Γη της ελιάς». Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Χρήστου, του ανιψιού του Λυκούργου, ο οποίος έρχεται από τον μακρινό Καναδά με σκοπό να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης.

Ο ηθοποιός πραγματοποίησε τα πρώτα του γυρίσματα για τη σειρά και μάλιστα, θα τον δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας όπως αποκάλυψε η εταιρία παραγωγής της «Γης της ελιάς» μέσα από δημοσιεύσεις των πρώτων φωτογραφιών του Βασίλη Μίχα από τα γυρίσματα.

«Έρχεται ο Χρήστος, αυτή τη βδομάδα στη “Γη της Ελιάς”», αναφέρεται στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γη της Ελιάς: «Μείνε μακριά από το παιδί μου» - Επικίνδυνος πλέον ο Ισίδωρος

Τραγωδία πριν το τέλος στην Γη της Ελιάς - Δολοφονείται άγρια ο...

Share