Άσε μας ρε μαμά: Ποιος αποχωρεί από την ΑΡΜΕΚΟ;

Τι θα δούμε στο σημερινό (18/5) επεισόδιο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσε μας ρε μαμά: Ποιος αποχωρεί από την ΑΡΜΕΚΟ;

Όσο η Αλίκη προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, την Τετάρτη 18/5, στη σειρά του ALPHA, Άσε μας ρε μαμά, ο Βασίλης είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, η Νικόλ παίρνει μία σημαντική απόφαση για το επαγγελματικό της μέλλον, ενώ ο Θωμάς προσπαθεί να δώσει λύση στο πρόβλημα που δημιούργησε η Αλίκη.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε σήμερα (18/5) στο Άσε μας ρε μαμά

Επεισόδιο 107

Ο Βασίλης δε μιλιέται, ενώ η Νικόλ αποφασίζει να παραιτηθεί από την ΑΡΜΕΚΟ, προκαλώντας έτσι την αναστάτωση όλων. Ο Λευτέρης και η Νάντια συνεχίζουν να κρύβονται στο δωμάτιό του.

Ο Θωμάς προσπαθεί να συνετίσει την Αλίκη και ταυτόχρονα προτείνει στον Δημήτρη να κάνει τον ενδιάμεσο των δύο εταιρειών. Η Έλλη περνάει πολύ χρόνο με τη Μελισσάνθη, ώσπου αποφασίζει να συγκατοικήσει μαζί της. Η ανακοίνωση της απόφασης στο Δημήτρη όμως έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό τους.

Η Παναγιώτα Βλαντή, πρωταγωνίστρια της σειράς, μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο της υποκριτικής

Η Παναγιώτα Βλαντή είναι μία από τις ωραιότερες παρουσίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Ωστόσο ακόμα και εκείνη έχει δεχθεί bullying και καταπίεση όσον αφορά τα κιλά και της και την εξωτερική της εμφάνιση. Ο «φακός» φαίνεται πως για να σε αγαπά πρέπει να δείχνει συγκεκριμένα νούμερα η ζυγαριά.

Την υπέρμετρη προσπάθειά της να αδυνατίσει και να μπει στα πρότυπα ομορφιάς, εξομολογήθηκε η Παναγιώτα στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day. Μάλιστα ανέφερε πως παλαιότερα της ζητούσαν, όταν έπαιαζε σε κάποιο τηλεοπτικό έργο, να χάσει κιλά για να φαίνεται πιο αδύνατη στον φακό.

«Πάντα πάλευα με τα κιλά πάντα 3-4 πάνω-κάτω. Τα κιλά για μένα είναι στοίχημα. Όταν πρωτοξεκίνησα μου έλεγαν “χάσε 5 κιλά”», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. «Στερούμαι, έχω κόψει τώρα τη ζάχαρη. Ταλαιπωρήθηκα λόγω της ακμής με τα τεράστια σπυριά που είχα είχα δυσκολέψει τους διευθυντές φωτογραφίας» πρόσθεσε με χιούμορ.

Για το #MeToo ανέφερε: «Όσο μπορούσα μίλαγα». Και συνέχισε: «Ποτέ δεν θα συνεργαστώ με καταγγελλόμενους και έχω αποφύγει συνεργασίες επειδή ήξερα». Στο παρελθόν είχε αναφερθεί και σε ένα περιστατικό βίας που είχε δεχθεί και η ίδια.