Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Ολόκληρο το Διαφάνι ενάντια στον Ακύλα - Τι συνέβη;

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού (18/5) επεισοδίου

Άγριες Μέλισσες: Ολόκληρο το Διαφάνι ενάντια στον Ακύλα - Τι συνέβη;
TV24 18.05.2022 08:38
Από Youweekly Team

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο Διαφάνι με όσα έφερε στο φως ο Ζάχος, μετά την επίσκεψη που δέχθηκε στο νοσοκομείο. Στις Άγριες Μέλισσες, λοιπόν, που θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 18/5, ο ίδιος δεν φαινεται να μετανιώνει για τίποτα, όμως, δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Οι Σεβαστοί έχουν να αποτρέψουν την απαλλοτρίωση που έρχεται και ο Ακύλας βρίσκεται αντιμέτωπος με όλο το χωριό εναντίον του.

Οι εξελίξεις του σημερινού (18/5) επεισοδίου στις Άγριες Μέλισσες

Όλοι στο χωριό είναι ανάστατοι με την αποκάλυψη του Ζάχου. Εκείνος όμως δείχνει αμετανόητος. Η Πηνελόπη γίνεται μάρτυρας μιας απρόσμενης επίσκεψης στο τυροκομείο.

Ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν. Οι απαλλοτριώσεις εγκρίνονται και οι Σεβαστοί προσπαθούν να ανατρέψουν την απόφαση.

Όλο το χωριό στήνεται απέναντι στον Ακύλα για να τον εμποδίσει. Ένας απροσδόκητος σύμμαχος θα εμφανιστεί για να στηρίξει με λάθος τρόπο την προσπάθεια τους.

Σούπερ αποκλειστικό: Ακύλας και Κυριάκος σκοτώνονται στο ξύλο

Η Κορίνα με τον Μπάμπη αποφασίζουν να το σκάσουν από το Διαφάνι για να ζήσουν τον έρωτά τους, αλλά ο Ακύλας δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Αφού βάζει λυτούς και δεμένους να βρουν το νεαρό ζευγάρι, στη συνέχεια πάει να βρει τον Κυριάκο με τον οποίο σκοτώνονται στο ξύλο! Το TV24 έχει καρέ-καρέ το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Κορίνα, κόντρα στην επιθυμία του άντρα της, ανακοινώνει στον πατέρα της πως παίρνει διαζύγιο με τον Μελέτη και εκείνη από την πρώτη στιγμή ρίχνει όλη της την προσοχή στον παράνομο δεσμό της με τον Μπάμπη. Μέχρι που ο Ακύλας ανακαλύπτει πως η μοναχοκόρη του και μεγάλη του αδυναμία έχει δεσμό με τον γιο του Βαμβακά και έξαλλος ετοιμάζει σχέδιο εκδίκησης για να απομακρύνει τον νεαρό από την Κορίνα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η Κορίνα με τον Μελέτη είναι αποφασισμένοι να χωρίσουν, παρά τις αντιδράσεις του Ακύλα, που θεωρεί ντροπή ένα διαζύγιο και πόσω μάλλον μέσα στην ίδια του την οικογένεια.

Όμως, η αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρη του τον κάνει να υποψιάζεται πως κάτι νέο υπάρχει στη ζωή της και έτσι δίνει εντολή στα τσιράκια του να την παρακολουθούν στενά: «Θέλω να μάθετε πού πηγαίνει, με ποιον μιλάει, τι κάνει! Ολα! Τα πάντα! Και προσοχή μη σας καταλάβει».

Όμως, σε μια ακόμα κρυφή τους συνάντηση, ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν και προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή αλλού, φοβούμενοι μην αποκαλυφθεί η σχέση τους πριν το διαζύγιο. Ο Ακύλας ενημερώνεται για τον κρυφό δεσμό της κόρης του με τον Μπάμπη και δίνει εντολή εξόντωσης για τον νεαρό: «Δώστε ένα γερό μάθημα στον αλήτη που τόλμησε να γυρίσει να κοιτάξει την κόρη μου».

Οι άντρες του Μεγαρίτη βρίσκουν τον Μπάμπη και αρχίζουν να τον χτυπάνε ανελέητα απειλώντας τον να μείνει μακριά από την Κορίνα και ο νεαρός καταλαβαίνει πως βρίσκεται μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της νέας του σχέσης.

Αργότερα εκείνος αιμόφυρτος πηγαίνει στο σπίτι του και η Ουρανία με τον Κυριάκο τον βλέπουν σοκαρισμένοι μέσα στα αίματα: «Τι χάλια είναι αυτά; Ποιος στο έκανε αυτό;», ρωτάει με αγωνία η Ουρανία και εκείνος της απαντάει: «Μου την έπεσαν τα τσιράκια του Ακύλα». Ο Κυριάκος θυμώνει: «Γιατί; Μπάμπη, μίλα γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει». Και εκείνος τους ομολογεί: «Ηρέμησε, ρε πατέρα! Εμαθε για μένα και την Κορίνα… Οτι έχουμε, τέλος πάντων, είμαστε μαζί».

Ο Κυριάκος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει: «Καλά το είχα καταλάβει πως τραβιέσαι με την κόρη τού Μεγαρίτη! Σε είχα προειδοποιήσει να μείνεις μακριά της! Ρε, έχεις καταλάβει τι κάνεις; Πού έχεις μπλέξει;», του φωνάζει και παράλληλα μαζί με την Ουρανία ματαιώνουν τα σχέδιά τους για να πάνε στην Αμερική.

Άγριες Μέλισσες Ακύλας και Κυριάκος σκοτώνονται στο ξύλο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης και η Κορίνα στα μαχαίρια - Τι συνέβη;

Άγριες Μέλισσες: Έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις - Αλλάζουν στρατηγική οι ήρωες

Share