Τους πρόλαβε η Σταματίνα Τσιμιτσιλή και το ανακοίνωσε πριν τον ΣΚΑΙ! Φεύγει για την ΕΡΤ ο....

Μεταγραφή "φωτιά"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τους πρόλαβε η Σταματίνα Τσιμιτσιλή και το ανακοίνωσε πριν τον ΣΚΑΙ! Φεύγει για την ΕΡΤ ο....

Επίσημο και οριστικό είναι πλέον το τέλος του "Αδύναμου Κρίκου" από τον ΣΚΑΙ, κάτι που είχε αποκαλύψει και ο Τάσος Τρύφωνος και επιβεβαίωσε το πρωί της Τετάρτης 18/5 και η εκπομπή Happy Day.

«Ο Αδύναμος Κρίκος, απ’ ότι ξέρω, γιατί τις διαπραγματεύσεις τις κάνει η εταιρεία παραγωγής, δεν θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά στον ΣΚΑΙ. Απ’ ότι ξέρω είναι πολύ κοντά στο να κλείσει σε ένα άλλο κανάλι, νομίζω ότι είναι δύο κανάλια που συζητάνε. Και τα δύο κανάλια θέλουν να το συνεχίσουν μαζί μου τον Κρίκο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, το παιχνίδι γνώσεων μετακομίζει στην ΕΡΤ και παίζεται καθημερινά, στη ζώνη των 7.

Από τον ΣΚΑΙ στην ΕΡΤ ο Αδύναμος Κρίκος

Η αποκάλυψη του Τάσου Τρύφωνος που σόκαρε την Αννίτα Πάνια

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27/1 ο Τάσος Τρύφωνος. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο και στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα.

Παράλληλα, μίλησε για τις σπουδές στην Πάντειο και για τα μεγάλα όνειρα που είχε, να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και να γνωρίσει μεγάλες προσωπικότητες.

«Πολλές φορές λέω ευτυχώς που δεν πήρα μια λάθος στροφή γιατί θα άλλαζε όλο. Πιστεύω πολύ σε αυτό. Έχω τετράδια στο παιδικό μου δωμάτιο που γράφω μέσα ακριβώς τι και πώς. Έγραφα για τις σπουδές μου, τη δουλειά μυ σε περιοδικά, ότι θα γνωρίσω και θα συνεργαστώ με τη Ναταλία Γερμανού, θα κάνω συνέντευξη στην Άννα Βίσση… ακριβώς», αποκάλυψε ο παρουσιαστής που πρόσφατα έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο.