After Dark: Άρωμα από Survivor και Άγριες Μέλισσες την Παρασκευή 20/5

Ποιους υποδέχεται ο Θέμης Γεωργαντάς

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
After Dark: Άρωμα από Survivor και Άγριες Μέλισσες την Παρασκευή 20/5

Στο πλατό του After Dark και στο εξομολογητήριο του, ο Θέμης Γεωργαντάς (εδώ η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον) υποδέχεται ονόματα που θα συζητηθούν και ιδιαίτερα αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 23:00 καλωσορίζει τον Κωστή Σαββιδάκη, τον Αλέξανδρο Καλπακίδη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, και η αλήθεια είναι πως έχουν να μας πουν πολλά!

Όσα θα δούμε στο After Dark

Ο Κωστής Σαββιδάκης και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης μιλάνε για το πώς αντιμετώπισαν τη μεγάλη επιτυχία της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούν και περιγράφουν πώς οι "Άγριες Μέλισσες" επαναπροσδιόρισαν τη μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση. Διανύοντας τον τελευταίο κύκλο της σειράς, θα αποκαλύψουν στον Θέμη τις εξελίξεις του;

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ο παρουσιαστής υποδέχεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος μιλάει για όλους και για όλα. Νοσταλγώντας τις μέρες του στο "Survivor", ο Λάμπρος περιγράφει στον Θέμη την εμπειρία του, μιλάει για τη φιλία του με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Άρη Σοϊλέδη, ενώ σχολιάζει χωρίς ενδοιασμούς τους πρώην συμπαίκτες του στο αγαπημένο παιχνίδι, "Δάγκωσε τη Γλώσσα σου".

Ο Παντελής Καναράκης μιλά πρώτη φορά για το περιστατικό με την Κάβουρα

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Παντελής Καναράκης, τη νύχτα της Παρασκευής 13/5, στο πλατό του After Dark, και μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε σε περιστατικό που είχε με εμμονικό θαυμαστή, αλλά τοποθετήθηκε και για πρώτη φορά σε όλα όσα είχε δηλώσει για εκείνον στο πρόσφατο παρελθόν η Βίκυ Κάβουρα σχετικά με τη συνεργασία τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Παντελής Καναράκης σημείωσε

«Περνώντας τα χρόνια και καθώς έρχεται και το γήρας ένα από τα καλά είναι ότι ο καθένας έχει χαράξει την πορεία του. Ο κόσμος καταλαβαίνει ή ξέρει τι να περιμένει από σένα. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια είναι θέση μου να μη σχολιάζω δηλώσεις κανενός ακόμα και όταν αναφέρονται στο πρόσωπό μου, όπως δεν μίλησα δεν μιλάω».

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, αληθές ή ψευδές. Έχω διαλέξει μια θέση και υπερασπίζομαι αυτό που εγώ διάλεξα. Αισθάνομαι καλά, μη δηλώνοντας τίποτα. Δεν καταπιέζομαι στη ζωή μου» πρόσθεσε ο Παντελής Καναράκης και έκλεισε το θέμα.