Elif: Σατανικό φίδι στη ζωή του Μαχίρ η Κιγιμέτ - Μαθαίνει την αλήθεια και της γυρνάει την πλάτη

Συνεχίζουμε τη σειρά από εκεί που έμεινε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Σατανικό φίδι στη ζωή του Μαχίρ η Κιγιμέτ - Μαθαίνει την αλήθεια και της γυρνάει την πλάτη

Μπορεί το Star να «έκοψε» ξαφνικά την Elif, ωστόσο το TV24 συνεχίζει τη σειρά από εκεί που έμεινε και μάλιστα σας έχει ένα καυτό αποκλειστικό για τον Μαχίρ και την επίθεση που θα κάνει στη μητέρα του.

Η Μελέκ καταφέρνει να σωθεί από τον πνιγμό της Κιγιμέτ και η Φικρέτ ξεκινάει έρευνες για να βρει αποδείξεις για την ενοχή της σατανικής γυναίκας. Μέχρι και ο Μαχίρ γυρίζει την πλάτη του στη μητέρα του μετά απ’ ό,τι έκανε.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Η Κιγιμέτ πιστεύει πως έχει σκοτώσει τη Μελέκ και εκείνη την ώρα έρχονται οι γιατροί και κρύβεται στην ντουλάπα. Κάποια στιγμή βρίσκει τρόπο να ξεφύγει, ενώ ο γιατρός καταλαβαίνει πως η Μελέκ έχει χάσει τις αισθήσεις της και την επαναφέρει στη ζωή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, στη γειτονιά η Λεμάν πάει στο μαγαζί του Τουφάν και βρίσκει εκεί το πιάτο της και καταλαβαίνει πως ο Εμιρχάν είχε πει ψέματα. Επιστρέφει σπίτι και μπροστά σε όλους λέει: «Βρήκα το πιάτο που μου έλειπε στο μαγαζί του Τουφάν»

Η Ζουλιντέ σοκάρεται και ζητάει εξηγήσεις από τον γιο της για τα ψέματά του. Εκείνος θυμώνει: «Ο μπαμπάς μου είχε πυρετό και ήθελα να τον βοηθήσω! Δεν είπα την αλήθεια γιατί συνέχεια θυμώνετε μαζί μου! Βαρέθηκα πια», τους φωνάζει και φεύγει. Στην έπαυλη φτάνει η Ασλί για να δώσει στον Κερέμ να υπογράψει κάποια χαρτιά και εκείνος καταλαβαίνει πως η κοπέλα μαζί με τον Μαχίρ επικοινωνούν στο τηλέφωνο και νιώθει άβολα πιστεύοντας πως και οι δύο διατηρούν «κρυφή ατζέντα».

Η δικηγόρος Φικρέτ επισκέπτεται....διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτογραφίες στο TV24.