MasterChef 6: Έσκασαν τα ευχάριστα λίγο πριν την αποψινή δοκιμασία

Τι θα συμβεί απόψε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Έσκασαν τα ευχάριστα λίγο πριν την αποψινή δοκιμασία

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Παπαϊωάννου, λίγο πριν την τελική πεντάδα του διαγωνισμού, έρχεται η τελευταία ομαδική δοκιμασία της χρονιάς, με μία έκπληξη καθώς αυτή τη φορά θα είναι διήμερη και θα διεξαχθεί σε δύο μέρη, απόψε Tετάρτη 18/5 στο MasterChef!

Τι θα δούμε στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef

Στο πρώτο μέρος οι τρεις chef κριτές, υποδέχονται τους διαγωνιζόμενους στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου για ένα αξέχαστο ταξίδι με το θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του «Orient Express».

Οι δυο ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων, αποτελούμενο από μια σούπα consommé, ένα ορεκτικό πιάτο, ένα κυρίως πιάτο με θαλασσινά και ένα κυρίως πιάτο με κρέας, έχοντας κάθε ομάδα διαφορετικά βασικά υλικά στη διάθεσή της. Σε αυτή τη δοκιμασία οι κριτές απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και πιάτα υψηλής γαστρονομίας, αντάξια της ιστορίας του θρυλικού αυτού βαγονιού.

Η ομάδα που θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα το άγχος της δοκιμασίας, να συνεργαστεί αρμονικά και να κατανοήσει απόλυτα το μαγειρικό ζητούμενο, θα μπορέσει και να κερδίσει το σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία, αποφεύγοντας το μαγειρικό «έγκλημα» στο «Orient Express».

«Ο Δημήτρης για εμένα είναι...» - Ο Παπαϊωάννου ''απασφάλισε'' για τον Μπόμπενα

Ο Νίκος Παπαϊωάννου αφού αποχώρησε από το Masterchef 6 έκανε μια κλήση μέσω skype με το Breakfast at star την Τετάρτη 18/5 μιλώντας πολύ αποκαλυπτικά για όλους και για όλα μέσα στο παιχνίδι μαγειρικής, που προβάλλεται από το Star.

Ο πρώην διαγωνιζόμενος δεν ''μάσησε'' τα λόγια του και όταν ερωτήθηκε για τον πιο συζητημένο παίκτη του φετινού διαγωνισμού, τον Δημήτρη Ταϊρίδη αποκάλυψε πως δεν έχει κανένα θέμα μαζί του. Ο γνωστός σε όλους Μπόμπαινας έχει προκαλέσει πολλές φορές εκνευρισμό και εντάσεις μέσα στο σπίτι, ωστόσο ο συμπαίκτης του ομολόγησε πως όσα έβλεπε κατά την παραμονή του να συμβαίνουν, του φαίνονταν σαν σίριαλ.

«Ο Δημήτρης για εμένα είναι ένα παρεξηγημένο παιδί, τον Δημήτρη ή που θα τον συμπαθήσεις ή που δε θα τον συμπαθήσεις. Εγώ γενικά συμπαθώ όλον τον κόσμο, εμένα μου φερόταν τέλεια. Να σου πω την αλήθεια, έβλεπα ένα σίριαλ μέσα στο σπίτι».