Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο MasterChef 6 - Έγινε γνωστό πριν από λίγο πως...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο MasterChef 6 - Έγινε γνωστό πριν από λίγο πως...

Η αποχώρηση του Νίκου Παπαϊωάννου από το MasterChef 6 θα φέρει τα πάνω κάτω στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους όπου έμειναν πίσω μιας και πλησιάζουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία για το πολυπόθητο έπαθλο. Όπως γεγονός είναι και η τελευταία Ομαδική Δοκιμασία της χρονιάς, που αυτή τη φορά θα είναι διήμερη και θα διεξαχθεί σε δύο μέρη.

Η νικήτρια ομάδα θα προκύψει από το άθροισμα των βαθμολογιών στις δυο Ομαδικές Δοκιμασίες. Στο πρώτο μέρος αυτής της Ομαδικής Δοκιμασίας, οι τρεις chef κριτές, υποδέχονται τους διαγωνιζόμενους στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου για ένα αξέχαστο ταξίδι με το θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του «Orient Express».

Οι δυο ομάδες καλούνται να ετοιμάσουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων, αποτελούμενο από μια σούπα consommé, ένα ορεκτικό πιάτο, ένα κυρίως πιάτο με θαλασσινά και ένα κυρίως πιάτο με κρέας, έχοντας κάθε ομάδα διαφορετικά βασικά υλικά στη διάθεσή της. Σε αυτή τη δοκιμασία οι κριτές απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και πιάτα υψηλής γαστρονομίας, αντάξια της ιστορίας του θρυλικού αυτού βαγονιού.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ ήταν η νικήτρια της δοκιμασίας του Tεστ Δημιουργικότητας και είναι εκείνη που καλείται να διαχειριστεί τα πλεονεκτήματα της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας.

Πώς θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες και πώς θα επηρεάσουν οι αποφάσεις της, τις εξελίξεις στο διαγωνισμό; Ποιοι θα είναι αυτοί, που θα κλείσουν με αρχηγία τον κύκλο των Ομαδικών Δοκιμασιών στο MasterChef 2022;

Η ομάδα που θα καταφέρει να διαχειριστεί καλύτερα το άγχος της δοκιμασίας, να συνεργαστεί αρμονικά και να κατανοήσει απόλυτα το μαγειρικό ζητούμενο, θα μπορέσει και να κερδίσει το σημαντικό βαθμολογικό προβάδισμα στην πρώτη Ομαδική Δοκιμασία, αποφεύγοντας το μαγειρικό «έγκλημα» στο «Orient Express».

Το αποψινό τρέιλερ του MasterChef 6

MasterChef 6 - αποκλειστικό spoiler: Αυτή είναι η τελική πεντάδα!

Το MasterChef, το ριάλιτι που αγαπάμε και που χάρισε μία σημαντική βράβευση στο Star, βρίσκεται μια ανάσα πριν το τέλος και ήδη οι φανατικοί του μαγειρικού διαγωνισμού έχουν αρχίσει να βάζουν τα στοιχήματά τους για τους παίκτες που θα δούμε στον τελικό.

Το TV24 έψαξε, ρώτησε και έμαθε ποιοι είναι οι παίκτες της τυχερής πεντάδας και σας τους παρουσιάζει εδώ!