The Chase: "Τρελάθηκε" η Μαρία Μπεκατώρου με τον παίκτη που παραλίγο να τινάξει την... μπάνκα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Chase:

Η Μαρία Μπεκατώρου κρατάει συντροφιά καθημερινά στους αγαπημένους τηλεθεατές του MEGA μέσα από την εκπομπή «The Chase» όπου τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Ωστόσο, όπως είδαμε το απόγευμα της Τετάρτης (18/5) η γνωστή παρουσιάστρια "τρελάθηκε" εξαιτίας ενός πολύ καλού παίκτη ο οποίος παραλίγο να τα έφερνε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα επέλεξε τελικά να πάρει την πιο υψηλή προσφορά του, ύψους 4.500 ευρώ που όμως βρισκόταν πολύ κοντά στο βέλος του Chaser. Τελικά, ο Νάσος λοιπόν ρίχτηκε με μεγάλο δυναμισμό στην καταδίωξη και όχι μόνο ήταν καλός αλλά κατάφερε να κατακτήσει τα 4.500 ευρώ και σχετικά γρήγορα, κάτι που έκανε τη Μαρία Μπεκατώρου να... τρελαθεί από χαρά.

Η επική αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου στο «The Chase»

Δεν άντεξε η Μαρία Μπεκατώρου και δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής

Οι τηλεθεατές του Mega παρακολούθησαν σήμερα το απόγευμα 17/5 ένα από τα πιο απρόσμενα παιχνίδια στο «The Chase», καθώς οι 3 παίκτες έβαλαν τα γυαλιά στο Γεράκι και η Μαρία Μπεκατώρου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και τα δάκριά της.

Νίκησαν το Γεράκι και έκαναν την Μαρία Μπεκατώρου να συγκινηθεί

Μάλιστα οι 3 παίκτες κατάφεραν να κονταροχτυπηθούν ισάξια με το Γεράκι - δείτε εδώ την εξομολόγησή του στην Ελένη Μενεγάκη-, ενώ εκείνος απάντησε πάσο σε αρκετές ερωτήσεις, με αποτέλεσμα η ομάδα να κερδίζει 9.250 ευρώ. Η οικοδέσποινα χάρηκε τόσο πολύ με την εξέλιξη των πραγμάτων που δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής.

«Ξέρεις τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Συγγνώμη συγκινήθηκα αλλά χάρηκα. Θέλω να συνέλθω» είπε η παρουσιάστρια στο Γεράκι με εμφανή τη συγκίνησή της για τη νίκη των παικτών, που πανηγύριζαν για το απροσδόκητο αποτέλεσμα.