MasterChef 6: «Θα το μάθεις» - Η επική σπόντα του Κοντιζά για τον μέλλοντα πατέρα Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Στον αέρα του MasterChef

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: «Θα το μάθεις» - Η επική σπόντα του Κοντιζά για τον μέλλοντα πατέρα Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Το βράδυ της Τετάρτης 18/5 οι 3 κριτές του MasterChef θυμήθηκαν τον παλιό καλό τους εαυτό και ξεκίνησαν να κάνουν πλάκα ο ένας με τον άλλον, όσο οι παίκτες μαγείρευαν για την τελευταία ομαδική τους διαδικασία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τους συμπαίκτες του να του πουν τρία τραγούδια με τη λέξη «τρένο».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τρολάρει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Κατευθείαν ο Πάνος Ιωαννίδης του απάντησε το «Τρένο» του συγκροτήματος Τρύπες, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε στο «Τρένο φάντασμα» των Ξύλινων Σπαθιών.

«Η Άννα Βίσση δεν είχε τρένο;» αναρωτήθηκε ο σεφ Κουτσόπουλος.

«Τόμας το τρένο, εγώ αυτά ξέρω…» απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Ο Τόμας το τρένο; Δεν το ξέρω αυτό… Ποιο είναι αυτό;», συνέχισε ο chef.

«Ε, εντάξει θα το μάθεις» του απάντησε ο Κοντιζάς, ρίχνοντας το υπονοούμενό του, για την εγκυνοσύνη της συντρόφου του, Χρύσας.

Η πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες από την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Η ηθοποιός βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης, ενώ έχει ήδη αποκαλυφθεί και το φύλο του μωρού που περιμένει (δείτε εδώ ποιο είναι).

«Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον - και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω πάντως πως έχω καταφέρει να υπάρχει μια ισορροπία», είχε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον αγαπημένο της.

Πρόσφατα λοιπόν κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία της νεαρής ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλίτσα, από την τελευταία παράσταση που έδωσε στο θέατρο πριν από κάποιες μέρες.

Χρύσα Μιχαλοπούλου εγκυμοσύνη