Είναι οριστικό! - ''Κλείδωσαν'' δύο φαντασμαγορικά show για τον Alpha

Το κανάλι σε συνεργασία με τον Κοκλώνη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Είναι οριστικό! - ''Κλείδωσαν'' δύο φαντασμαγορικά show για τον Alpha

Η τηλεοπτική σεζόν μπορεί να φτάνει στο τέλος της όμως τα κανάλια έχουν αρχίσει από τώρα να συζητάνε για την επόμενη χρονιά και να γίνονται σοβαρές συζητήσεις για τα προγράμματα, που πιστεύουν ότι θα πάνε καλά. Ο alpha έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, καθώς τόσο οι σειρές όσο και τα shows, που φιλοξένησε άρεσαν πολύ στο κοινό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Love it γνωστοποιήθηκε την Πέμπτη 19/5 πως ο σταθμός θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη και την παραγωγή του, καθώς τα έχουν βρει πολύ καλά μεταξύ τους. Ο παρουσιαστής ετοιμάζεται να βάλει φωτιά με όσα ετοιμάζει, ωστόσο για την ώρα μαθεύτηκε πως το Just πήρε έγκριση για του χρόνου μαζί με ένα βρετανικό show, το All together now, τα οποία θα μοιραστούν μέσα στον χρόνο στο πεντάμηνο.

Τα δύο νέα show που διεκδικεί ο Alpha

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Κοκλώνης: «Από Σεπτέμβριο...»

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια νέα δήλωση στην κάμερα του Τι λες τώρα το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και για τις εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία. Ο παραγωγός έχει ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία το Just The 2 of us και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο βήμα του.

Δεν ανακοίνωσε επίσημα ποιο project έχει αποφασίσει να αναλάβει, αλλά αποκάλυψε ότι θα είναι ένα βραδινό show που θα βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο βράδυ.

Μεταξύ των ευχάριστων ανακοινώσεων ο Κοκλώνης δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον πόλεμο, μιας και αποτελεί πολύ ευαίσθητο σημείο για αυτόν, με τις σπαρακτικές αναρτήσεις να συγκλονίζει τους πάντες.

«Από Σεπτέμβριο τώρα θα επιστρέψω. Το κανάλι ετοιμάζει κάτι δυνατό. Αλλά από Σεπτέμβριο θα το πούμε στον αέρα, θα διασκεδάζουμε κάθε Σάββατο βράδυ».
«Είμαι πολύ στενοχωρημένος με όλα αυτά που γίνεται και βλέπουμε μικρά παιδιά να σκοτώνονται ελπίζω να τελειώσει γρήγορα», δήλωσε ο παραγωγός για το ουκρανικό ζήτημα.