MasterChef 6: Όλα λάθος στην τελευταία ομαδική δοκιμασία - Δεν τους άφησαν σε ησυχία τα έντομα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Όλα λάθος στην τελευταία ομαδική δοκιμασία - Δεν τους άφησαν σε ησυχία τα έντομα

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef φαίνεται ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως αναμενόταν γιατί ο ήλιος τους χάλασε τα σχέδια. Η τελευταία ομαδική δοκιμασία έχει ξεκινήσει και οι παίκτες καλούνται να μαγειρέψουν σε ένα υπέροχο τοπίο. όμως όταν ο ήλιος έδεσε πίσω από την λίμνη τα πράγματα δυσκόλεψαν (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει την δοκιμασία).

Κάνουν πάρτι τα ζωύφια δίπλα στους κριτές του MasterChef

Η τοποθεσία που βρίσκονταν οι κριτές και το crew γέμισε με κουνούπια, λόγω της στασιμότητας του νερού, ενώ τα έντομα έκαναν πάρτυ δίπλα στην λίμνη.

Μάλιστα όταν η Ελπίδα έδωσε το τελευταίο πιάτο του επεισοδίου βλέπουμε σμήνη από έντομα γύρω από τα κεφάλια των σεφ, ειδικά στα κοντινά τους πλάνα

Φυσικά, όλα αυτά τα ζωύφια βρέθηκαν και στα πιάτα των κριτών, γεγονός που τους δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο. Και όπως ήταν αναμενόμενο όλο αυτό των πανδαιμόνιο εντόμων δεν έμεινε απαρατήρητο από το Twitter που τρόλαρε τους κριτές όσο δεν πάει.

Το Twitter γλεντάει το crossover επεισόδιο

Οι τρείς κριτές του MasterChef αιχμαλώτισαν και σήμερα όλα τα βλέμματα των τηλεθεατών, καθώς οι σπόντες του ενός στον άλλον, αλλά και οι στυλιστικές τους επιλογές κυριάρχησαν στα σχόλια των χρηστών του Twitter. Μάλιστα είναι ελάχιστοι εκείνοι που έδωσαν πραγματικά σημασία στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής.

Φυσικά οι χρήστες τρόλαραν τους κριτές, ενώ τους συσχέτισαν και με τους χαρακτήρες από την σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», αλλά και με τους ήρωες των παλιών ταινιών της Finos Film.