X-Factor: Υποβασταζόμενος στη σκηνή ο Ηλίας Ψινάκης - Εμφανίστηκε με μπαστούνι πλάι στον Μάστορα

Έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμα μία φορά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: Υποβασταζόμενος στη σκηνή ο Ηλίας Ψινάκης - Εμφανίστηκε με μπαστούνι πλάι στον Μάστορα

Την Κυριακή 22/5 ξεκίνησε το X-Factor και τα πολυαναμενόμενα live του με σκοπό να αναδείξει τον καλλιτέχνη με το μεγαλύτερο ταλέντο! Αφού ο παρουσιαστής Ανδρέας Γεωργίου, καλωσόρισε το κοινό και είπε λίγα λόγια στην έναρξη, μας επιφύλασσε μία έκπληξη, καθώς στην κριτική επιτροπή καλεσμένος για απόψε ήταν ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος φυσικά και έκλεψε τις εντυπώσεις με τον πληθωρικό του χαρακτήρα και το χιούμορ.

Η επεισοδιακή είσοδος του Ψινάκη

Τον υποδέχτηκε ο Ανδρέας Γεωργίου και μαζί θυμήθηκαν όταν ο παρουσιαστής και σεναριογράφος ήταν παίκτης του Dream Show, ο Ψινάκης ανήκε στην κριτική επιτροπή, πριν από 17 ολόκληρα χρόνια. Ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε υποβασταζόμενος στη σκηνή από τον Χρήστο Μάστορα ο οποίος τού κρατούσε και το μπαστούνι. Όπως αποκάλυψε ο άλλοτε μάνατζερ καλλιτεχνών και κριτής πολλών τάλεντ σόους του παρελθόντος, τού παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τη μέση του και φυσικά για ακόμα μία φορά αυτοσαρκάστηκε για την ηλικία του.

Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του Mega Καλημέρα

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, που παρουσιάζει δε μπορεί να μην αφιερώσει χρόνο στα προγράμματα που φιλοξενεί το κανάλι στο οποίο ανήκει. Ένα από αυτά αποτελεί το X-factor, το οποίο βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο σχετικά με την ανεύρεση του νικητή.

Να σημειωθεί εδώ πως ένας εκ των κριτών ο Χρήστος Μάστορας έχει περάσει αγχώδεις στιγμές στο παιχνίδι μέχρι τώρα και έτσι συζητάται πως ίσως χρειαστεί τον Ψινάκη στα επόμενα επεισόδια στο ρόλο του μέντορα. Με όλο λοιπόν, το θάρρος που έχει η παρουσιάστρια θέλησε να λύσει αυτή την παραφιλολογία και έτσι κάλεσε στον αέρα της εκπομπής της τον διευθυντή του μεγάλου καναλιού για να μάθει τι συμβαίνει τελικά.

Ελεονώρα Μελέτη