Σε Ξένα Χέρια: Αποκαλύπτεται μια μεγάλη αλήθεια - Ο Χρύσανθος είναι ο γιος του...

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 23/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε Ξένα Χέρια: Αποκαλύπτεται μια μεγάλη αλήθεια - Ο Χρύσανθος είναι ο γιος του...

Οι εξελίξεις για το τέλος της εβδομάδας για την αγαπημένη σειρά Σε ξένα χέρια θα είναι αποκαλυπτικές καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρας 23/5 αναμένεται να δούμε ότι ο Χρύσανθρος είναι τελικά γιος του Φεγκούδη, ενώ ο Ταρζάν παίζει έναν απροσδόκητο ρόλο στην ιστορία.

Παράλληλα, στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον τραυματισμένο Ταρζάν να είναι έτοιμος να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το παιδί του Μάνου.

Οι εξελίξεις στη σειρά Σε ξένα χέρια για την Δευτέρα 23/5

Επεισόδιο 152

Ο Πιπερόπουλος και η Μαριτίνα ζητούν παραπάνω εξηγήσεις από τον τραυματισμένο Ταρζάν, για να βεβαιωθούν ότι ο Μπάμπης, δεν είναι παιδί του Μάνου. Μόλις πειστεί ο Πιπερόπουλος, απειλεί να κλείσει στη φυλακή τον Μάνο και όποιον άλλον, από την οικογένεια του Φεγκούδη, εμπλέκεται στην ιστορία με το μωρό.

Ο Μάνος είναι σε δραματική κατάσταση και θέλει να δώσει στην Τόνια, όλες τις απαντήσεις που ψάχνει τόσο καιρό.

Το οικογενειακό τραπέζι έχει στρωθεί και οι πάντες θα μάθουν ότι ο Χρύσανθος είναι γιος του Φεγκούδη… Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της οικογένειας;

Σε ξένα χέρια

Τι θα δούμε την Τρίτη 24/5 στη σειρά της ΕΡΤ

Η αλήθεια βγαίνει στο φως και η Τόνια μαθαίνει από το στόμα του Μάνου, ότι ο Μπάμπης είναι δικό της παιδί. Η Τόνια χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, ενώ ο Μάνος ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει συγχώρεση από την Τόνια.

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος, αφού στο σαλόνι του Φεγκούδη εισβάλει ο Ταρζάν και ομολογεί μπροστά σε όλους, ότι αυτός άφησε το μωρό στο αμάξι του Μάνου.

Ο Πιπερόπουλος καλεί την αστυνομία και ένα περιπολικό καταφθάνει για να συλλάβει τον Μάνο. Θα καταφέρει η Μαριτίνα να σταματήσει αυτή την εξέλιξη και να αποφύγει ο Μάνος τη φυλακή;