Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα υποψιάζεται τον Σάββα για την απαγωγή της

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (23/5)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα υποψιάζεται τον Σάββα για την απαγωγή της

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (23/5) επεισόδιο της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε το προηγούμενο επεισόδιο), καθώς η Κατερίνα προσπαθεί να καταλάβει αν ο Σάββας εμπλέκεται στην απαγωγή της.

Τι θα δούμε σήμερα (23/5) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Επεισόδιο 164

Η Μάρμω αποφασίζει πως ήρθε η ώρα οι Πλατανιώτες να πάνε... Ιταλία, για να κλείσουν μια και καλή τους λογαριασμούς τους με την ιταλική μαφία. Η Κατερίνα υποψιάζεται πως ο Σάββας μπορεί να ήταν μπλεγμένος στην απαγωγή της και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει στα ίσια, ενώ ο Κίτσουλας γνωρίζει τη Σύλβια και αποφασίζει πως βρήκε επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του.

Ο Θοδωρής προσπαθεί να συνεργαστεί καθαρά επαγγελματικά με την Αγγέλα, για χάρη του Παναγή και των εγκαινίων για το Τζουράσικ Παρκ, ενώ η Χρύσα, έχει ψωνιστεί με τα καλλιστεία και γίνεται μπίλιες με τη μάνα της και τον καλό της. Θα καταφέρει άραγε η Βαλέρια να το σκάσει, ή θα τη συλλάβει για ακόμα μια φορά ο Κανεβλίτος; Ποιοι Πλατανιώτες θα πάνε στην αποστολή στην Ιταλία και ποιο ακριβώς είναι το σχέδιο της Μάρμως;

Τι θα δούμε αύριο (24/5)- Επεισόδιο 165

Η χαρά της Βαλέριας δεν κρατάει για πολύ, και πριν προλάβει να το καταλάβει, βρίσκεται ξανά κλειδαμπαρωμένη στο σπίτι, υπό την επίβλεψη της Αγγέλας, που είναι... γεμάτη ιδέες. Η κόντρα της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη για το περιβόητο λεύκωμα συνεχίζεται και νικητής του δεύτερου γύρου αναδεικνύεται η Καλλιόπη.

Ο Παναγής ετοιμάζεται για Ιταλία μετά τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου, το ίδιο και η Τούλα, που κάνει τα νεύρα της Μάρμως κρόσια. Ο Κίτσουλας, πάλι, θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και ζητάει την άδεια του... παπά, για να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με τη Σύλβια. Η Αγγέλα είναι αποφασισμένη να πάρει το μερίδιο του Σάββα στην «Τρουφέξ», μόνο που θα χρειαστεί να κάνει μια μικρή... χάρη στη Βαλέρια, για να το αποκτήσει.