"Έσκασε" η ανακοίνωση για το The 2night show - Οι αποψινοί 23/5 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Θα συζητηθούν αρκετά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στις 24:00 στο «The 2Night Show» δύο ακόμα λαμπερούς καλεσμένους, που θα μιλήσουν για όλους και για όλα.

Λένα Δροσάκη και Λάμπρος Φισφής απόψε στο «The 2Night Show»

Αρχικά, στο πλατό έρχεται η Λένα Δροσάκη. Η όμορφη ηθοποιός μοιράζεται την ενδιαφέρουσα πορεία της ζωής της από την Πάτρα και τις σπουδές ηλεκτρολογίας, στην υποκριτική και τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Μεταξύ άλλων, θυμάται τη γνωριμία της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, την αποτυχημένη προσπάθεια να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους, καθώς και τον ερχομό του παιδιού, που συμπλήρωσε την ευτυχία τους. Επίσης, περιγράφει, με ενθουσιασμό, τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη στη σειρά «Σέρρες» και θυμάται, με τρυφερότητα, στιγμές από τον «δικό» της, Πάνο Νάτση. Τέλος, φανερά συγκινημένη, μιλάει για τον αγώνα που δίνει και η ίδια αυτό το διάστημα, ώστε να σπάσουν, επιτέλους, οι «χιλιάδες σιωπές» των κακοποιημένων γυναικών.

 Οι αποψινοί 23/5 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο 2night

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», έρχεται και ο Λάμπρος Φισφής. O χαρισματικός stand-up comedian μιλάει για τη θέση της κωμωδίας στη ζωή του, το νέο τηλεπαιχνίδι «Οι 100», που παρουσιάζει και σχολιάζει, με το δικό του χιούμορ, συνήθειες και συμπεριφορές της καθημερινότητάς μας. Με ποιο τρόπο ο Έντι Μέρφι στάθηκε η αφορμή για να ασχοληθεί με τo stand-up comedy; Γιατί ως πατέρας δύο παιδιών αισθάνεται ότι έχει γίνει… η μητέρα του;

Επίσης, μοιράζεται τον ενθουσιασμό του για την παράσταση «Αυτά είναι…» που επιτέλους θα πραγματοποιηθεί, μετά από 2 χρόνια αναβολής, και εξηγεί τον λόγο που ο κόσμος τον θεωρεί λίγο σνομπ και απρόσιτο. Στη συνάντησή του με τον Σπύρο Ντούγια, αφήνεται στα χέρια του μικρού παρουσιαστή και τα παιχνίδια μεταξύ τους δεν έχουν τέλος!

 Οι αποψινοί 23/5 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε στον αέρα του The 2night show πως ξεκίνησε διατροφή

Το βράδυ της Τρίτης 18/5 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» την Μαργαρίτα Νικαλαΐδη η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα όπου κατάφερε να κερδίσει το MasterChef για πρώτη φορά.

Από την άλλη, ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1, δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη σχετικά με την διατροφή που ξεκίνησε καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθες την πιο παράξενη μέρα της τελευταίας πενταετίας. Ξεκίνησα την πρώτη μέρα διατροφής σοβαρά της τελευταίας πενταετίας. Πώς να είναι σοβαρή όταν έρχεται εδώ; Δεν υπάρχει cheat day σε μένα γιατί πρέπει να βάλω έναν στόχο να χάσω κιλά σοβαρά».