Σασμός: Ανακοινώνεται ο χωρισμός - «Εμείς τελειώσαμε...»

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 24/5

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Ανακοινώνεται ο χωρισμός - «Εμείς τελειώσαμε...»

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (24/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός καθώς τα νέα για την υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή φέρνουν μεγάλες ανατροπές στο χωριό, μέχρι και έναν ηχηρό χωρισμό (δείτε εδώ μία έκτακτη αλλαγή που έγινε στο σενάριο της σειράς).

Τι θα δούμε σήμερα (24/5) στον Σασμό

Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή σαρώνει το χωριό. Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει.

Για μία ακόμα φορά ο Μανόλης βρίσκεται μπροστά σε διλήμματα και η πίεση της Κλαίρης θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Αντώνης από την άλλη εξομολογείται στον Γεράσιμο τις υποψίες του. Εκείνος, όμως, καταδιώκεται από μια άλλη αλήθεια. Είναι άραγε η στιγμή που θα πάρει επιτέλους την απόφαση να τη μοιραστεί;

Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει για την αποχώρηση του Κωστόπουλου από τη σειρά

Η Ευγενία Σαμαρά, η λαμπερή ηθοποιός την οποία φέτος απολαμβάνουμε και ομολογούμε πως θαυμάζουμε την ερμηνεία και το ρόλο της ως Στέλλα στην καθημερινή σειρά του Alpha Σασμός, "ανοίγει" τα χαρτιά της στο ΤύποςTV και μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου από την σειρά μετά την καταγγελία που δέχτηκε, το ρόλο της στη σειρά, και το επαγγελματικό της μέλλον.

Το πρόσφατο περιστατικό που αφορά στην παραίτηση του σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλου (σ.σ. λόγω καταγγελίας από ηθοποιό για βιασμό) δημιουργεί αλλαγές στη σειρά;

Ο Κώστας ήταν στο μοντάζ, συνεχίζουμε κανονικά τα γυρίσματα με τα συνεργεία. Οπότε δεν υπάρχει κάποια αλλαγή.

Αισθάνεσαι ότι οι κόποι σου όλα αυτά τα χρόνια εξαργυρώνονται με τον πιο ωραίο τρόπο μέσα από αυτή τη σειρά;

Είμαι ευγνώμων γι' αυτό που μου συμβαίνει και το χαίρομαι. Νιώθω ότι όλη η προσωπική πορεία μου έχει σκαλοπάτια, δεν είναι από το 1 στο 10, αλλά όλα εξελίχθηκαν ομαλά με τη δική μου σκέψη, με τις επιλογές μου. Νιώθω έτοιμη πλέον να διαχειριστώ τα πανιά.

Ποιο θα ήθελες να είναι το επόμενο τηλεοπτικό σκαλοπάτι;

Δεν έχω κάτι πολύ συγκεκριμένο, αφήνω τα πράγματα να έρθουν μόνα τους. Έχω πράγματα που μου αρέσουν... Για παράδειγμα, μου έχει λείψει μια κωμωδία αλλά μέχρι εκεί.

Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει για το ρόλο της στη σειρά

Κάνεις focus στη μυθοπλασία ή σε ενδιαφέρουν κι άλλα πράγματα;

Ποτέ δεν λέω ποτέ! Όμως, σίγουρα, κάνω focus στη μυθοπλασία. Δεν με φαντάζομαι ως παρουσιάστρια, αλλά κάτι πιο διαδραστικό ή ένα πρότζεκτ με ταξίδια θα μου άρεσε. Όταν κάτι θα μου κάνει κλικ, θα πω το «ναι»!

Από τη μία τα γυρίσματα του «Σασμού», από την άλλη η εκπομπή σου στο ΥοuTube για τους τετράποδους φίλους και Instagram. Υπάρχει χρόνος για την Ευγενία;

Φέτος, είναι μια ξεκούραστη χρονιά, έχω υπάρξει και πιο πιεσμένη. Αγαπώ το πρόγραμμα στη ζωή μου και πάντα μένει χρόνος για προσωπική ζωή. Του χρόνου θέλω να δω τι θα κάνω που θα έχω και θέατρο, θα βρίσκομαι στον «Μισάνθρωπο», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, στον ομώνυμο ρόλο θα είναι ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και εγώ θα κάνω τη Σελιμέν.

Κεφάλαιο Instagram. Νιώθεις απελευθερωμένη σε αυτόν τον μικρόκοσμο;

Με προβληματίζει το κομμάτι των social media, είναι ευχή και κατάρα. Έχει να κάνει με το τι χρήση κάνεις. Είναι ένας χώρος που δεν θα δεις 100% την αλήθεια ενός ανθρώπου. Για μένα είναι ένα μέσο βιοπορισμού, γι' αυτό δίνω αρκετό χρόνο, θα δείξω κάποιες πτυχές μου με ένα όριο και μέτρο και απολαμβάνω τα μηνύματα που μου στέλνουν.

Απαντάς σε όλα τα μηνύματα;

Ναι, σε όλους! Νιώθω ότι είναι πολύ γλυκό να σου στέλνει κάποιος μήνυμα, να σου λέει κάτι.

Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει για την αποχώρηση του Κωστόπουλου

Σε ενοχλούν πράγματα που βλέπεις στα social media;

Είναι πολύ εύκολο να κρίνεις ιούς υπόλοιπους. Κάνω πάντα ένα βήμα πίσω και, κάνοντας κάποιες σκέψεις, όπως στο πώς μεγάλωσε κάποιος, δεν θυμώνω εύκολα. Με εκνευρίζουν βίντεο με κακοποιήσεις, με ανθρώπους που κάνουν κακό στα ζώα, αυτά δεν τα διαχειρίζομαι. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν «τσιτώνομαι» με σχόλια ρατσιστικά, φασιστικά. Με στεναχωρούν, αλλά μέχρι εκεί, πάω παρακάτω.

Ποιες είναι οι σταθερές σου αξίες που δεν τις αλλάζεις;

Η καθημερινότητά μου έχει τον σύντροφο μου και του σκυλάκι μας, δεν αλλάζω με τίποτα τις στιγμές που περνάμε μαζί. Σίγουρα θα δω τους φίλους μου μέσα στην εβδομάδα, θα ασχοληθώ με το σώμα μου κανονιάς γυμναστική και με την ψυχή μου κάνοντας διάφορα πράγματα.

Τι θα περιλαμβάνει το καλοκαιράκι που πλησιάζει;

Γυρίσματα και, σίγουρα, εκδρομές και αποδράσεις! Είμαι στη φάση οργάνωσης καλοκαιριού, κάπως ξεμυαλισμένη.