Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος ανακοινώνουν την επανασύνδεσή τους

Οι σημερινές (24/5) εξελίξεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος ανακοινώνουν την επανασύνδεσή τους

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (24/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, μετά τις καυτές στιγμές που έζησαν στην Αθήνα, παίρνουν την απόφαση να μιλήσουν ανοιχτά στα αδέρφια τους για την επανασύνδεσή τους.

Τι θα δούμε σήμερα (24/5) στις Άγριες Μέλισσες

Μετά την ανακάλυψη του Κωνσταντή, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αποφασίζουν να αποκαλύψουν την επανασύνδεση της σχέση τους, στα αδέρφια τους. Ο Ξανθός αρχίζει το ξήλωμα του Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου. Ο Δούκας ανησυχεί για την εμπλοκή του Νικηφόρου με τον Ξανθό και ψάχνει στοιχεία για τον μυστηριώδη άντρα της ΚΥΠ.

Η Ουρανία κι ο Κυριάκος βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδια τους για την Αμερική μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη με τον Ακύλα. Ο Λάμπρος θα δεχτεί μια απρόσμενη πρόταση απ’ την Αιμιλία, ενώ ο Ζάχος καταφέρνει να κάνει ειρήνη με την Ελένη. Ο Ακύλας βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης με τη Κορίνα που θα τους αναστατώσει όλους.

H Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει το τέλος της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες

Το μεσημέρι της Παρασκευής 20/5 η Μαρία Κίτσου βρέθηκε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την αυλαία που θα ρίξει φέτος η επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», αλλά και το τέλος του εμβληματικού ρόλου της Λενιώς Σταμίρη.

«Την Λενιώ την έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Την ερωτεύτηκα, με συγκίνησε, με άγγιξε πολύ. Την πόνεσα πολύ αυτή τη γυναίκα», είπε η Μαρία Κίτσου και όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε για το φινάλε, αποκάλυψε:

«Δεν ξέρω το φινάλε, τα επεισόδια μας έρχονται λίγα λίγα. Φτάνουμε στα τελευταία επεισόδια, μας έχουν έρθει κάποια μαζεμένα τα οποία δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω. Αυτό που ξέρω γενικά είναι ότι θα υπάρχει δικαίωση. Εγώ προσωπικά έχω πληρώσει, άλλοι δεν έχουν πληρώσει. Εγώ έχω πληρώσει το μερίδιό μου, έκανα το έγκλημα, κάλυψα τις άλλες τις σουπιές, πήγα τη φυλάκα μου».

Σχετικά με τα δύσκολα γυρίσματα στη φυλακή, ανέφερε: «Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ βαρύ να το υποδυθώ όλο αυτό, με επηρέασε. Οι συνθήκες της φυλακής, τα γυρίσματα ήταν πολύ σκληρά. Τα κάναμε ρεαλιστικά κι εγώ ήθελα να το κάνουμε ρεαλιστικό.

Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ούτε εγώ τον άφησα να με λυπηθεί. Μου πετάγανε κουβάδες με νερό, με έδεναν με αλυσίδες κανονικά και το ζητούσα κιόλας. Ήθελα να είναι ρεαλιστικό και να αποτυπωθεί αυτός ο ρεαλισμός στο κοινό, να το νιώσει».

Για το αν θα τη δούμε του χρόνου σε άλλο σίριαλ, απάντησε: «Δεν θα είχα πρόβλημα να παίξω στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν, αρκεί να με προκαλούσε ο ρόλος, να είχε ενδιαφέρον το σενάριο και οι συνεργάτες. Θα έκανα και κωμωδία».