Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Στα άκρα η κόντρα της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 24/5

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Στα άκρα η κόντρα της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη
TV24 24.05.2022 07:58
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στο σημερινό (24/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - η οποία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της για φέτος - μιας και η κόντρα της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη συνεχίζεται αλλά ο νικητής πρόκειται να είναι μόνο ένας.

Τι θα δούμε σήμερα (24/5) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Η χαρά της Βαλέριας δεν κρατάει για πολύ, και πριν προλάβει να το καταλάβει, βρίσκεται ξανά κλειδαμπαρωμένη στο σπίτι, υπό την επίβλεψη της Αγγέλας, που είναι... γεμάτη ιδέες. Η κόντρα της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη για το περιβόητο λεύκωμα συνεχίζεται και νικητής του δεύτερου γύρου αναδεικνύεται η Καλλιόπη.

Ο Παναγής ετοιμάζεται για Ιταλία μετά τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου, το ίδιο και η Τούλα, που κάνει τα νεύρα της Μάρμως κρόσσια. Ο Κίτσουλας, πάλι, θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και ζητάει την άδεια του... παπά, για να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με τη Σύλβια. Η Αγγέλα είναι αποφασισμένη να πάρει το μερίδιο του Σάββα στην «Τρουφέξ», μόνο που θα χρειαστεί να κάνει μια μικρή... χάρη στη Βαλέρια, για να το αποκτήσει.

Τι θα δούμε αύριο (25/5) - Επεισόδιο 166

Τα Πλατανιωτάκια έχουν πάθει ομαδικό... χανγκόβερ και ο Παναγής, που περιμένει να τον βοηθήσουν με τα εγκαινία, παθαίνει παράκρουση. Ο Σάββας ζητάει τη βοήθεια της Αγγέλας για να κερδίσει την εύνοια της Μάρμως και η πρώην παπαδιά μας τον χρίζει... άξιο εμπιστοσύνης.

Την ίδια ώρα, η Καρμέλα δίνει στον Τζώρτζη να ξεφυλλίσει ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από κομμένα... δαχτυλάκια, για να τον πείσει να της μεταβιβάσει την «Τρουφέξ» μια ώρα αρχύτερα. Ο Τζίμης ζει το όνειρο, αφού η Κική δέχεται επιτέλους να είναι μαζί, χωρίς να κρύβονται, και του δίνει ελπίδες για ένα κοινό μέλλον. Θα καταφέρει ο Σάββας να φέρει εις πέρας την αποστολή του και να κοροϊδέψει την Καρμέλα ή τζάμπα κάνει όνειρα η Μάρμω πως θα την εκδικηθεί;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα υποψιάζεται τον Σάββα για την απαγωγή της

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Οι πλατανιώτες θα έρθουν αντιμέτωποι με την ιταλική μαφία

Share