Γη της Ελιάς: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν - Ποιο ζευγάρι κάνει το μεγάλο βήμα;

Spoiler μεγατόνων από τον Γεωργίου!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν - Ποιο ζευγάρι κάνει το μεγάλο βήμα;

Ο Ανδρέας Γεωργίου, εκτός από τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα για νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά, αποκάλυψε πως στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Η Γη της Ελιάς” έρχεται ένας γάμος, που θα σκορπίσει χαμόγελα και εξαιτίας του θα βουίξει όλη η Μάνη. Το ίδιο βέβαια σας είχαμε αποκαλύψει και εμείς από το Tivi Σίριαλ, καθώς εκτός από τον γάμο, δύο δολοφονίες και μία σύλληψη θα κορυφώσουν την αγωνία, ενώ νέες αφίξεις θα μας αφήσουν με πολλά ερωτηματικά για τη νέα σεζόν.

Ποιο ζευγάρι θα παντρευτεί στη Γη της Ελιάς;

Πολλοί αναρωτιούνται ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα παντρευτεί στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Η αλήθεια είναι πως όλοι περίμεναν να δουν τον Ιάκωβο και την Αθηνά να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο αυτό δε θα συμβεί, καθώς ο Βρεττάκος έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του.

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο τελευταίο επεισόδιο;

Ένα άλλο ζευγάρι που θα θέλαμε να δούμε να παντρεύεται, είναι η Ευτυχία και ο Αποστόλης. Βέβαια, την περίοδο αυτή, ένας νέος έρωτας εμφανίζεται στη ζωή της Ευτυχίας, οπότε κι αυτό το σενάριο απορρίπτεται, οπότε όλα τείνουν στον Φίλιππο και την Βασιλική μιας και ο γάμος τους ήταν πολιτικός με λίγα άτομα.

Στην Αθήνα ο Ισίδωρος - Συναντά πρώτη φορά τη θετή μητέρα της εγγονής του

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (24/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Ισίδωρος βρίσκεται στην Αθήνα, εκεί όπου θα συναντήσει για πρώτη φορά τη Φανή, τη γυναίκα που υιοθέτησε την εγγονή του.

Σε δικαστικούς μπελάδες βρίσκεται η Χάιδω καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τη δίωξη για ηθική αυτουργία, σχετικά με τον πυροβολισμό του Στέφανου από τον Φίλιππο. Η Ισμήνη απογοητεύεται με την αναβολή του γάμου, αλλά παρηγορείται από την επαγγελματική της επιτυχία, με την Αλκμήνη να αποδεικνύεται πολύτιμη βοηθός.

Ο Στέφανος συλλέγει πληροφορίες για την Ισπανία και ο Ιάκωβος δείχνει πολύ πρόθυμος να τον βοηθήσει. Παράλληλα τα ξαναβρίσκει με την Ελένη, γεγονός που κακοφαίνεται πολύ στην Αρετή. Η Ιουλία ανακαλύπτει το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα και ειδοποιεί την Αντιγόνη. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος συστήνεται στη δικηγόρο, Φανή Αναστασίου (Νίκη Παλληκαράκη), η οποία μόλις μαθαίνει ποιος είναι θυμώνει και του ζητά να φύγει (δείτε εδώ καρέ καρέ τη σκήνη).