Σημαντική ανακοίνωση για το Ενώπιος Ενωπίω - Μαθεύτηκε πριν από λίγο

Η 24/5 καλεσμένη του που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σημαντική ανακοίνωση για το Ενώπιος Ενωπίω - Μαθεύτηκε πριν από λίγο

Μπορεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνει σπάνιες εμφανίσεις στην τηλεόραση, όμως κάθε φορά μου παίρνει τον δημόσιο λόγο είναι αρκετοί εκείνοι που χειροκροτούν. Ο λόγος για την Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία θα βρεθεί απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος - Ενωπίω», απόψε τα μεσάνυχτα (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον).

Στο Ενώπιος - Ενωπίω η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Η σπουδαία ηθοποιός και σεναριογράφος αφηγείται στιγμές από την πορεία της στην τηλεόραση και το θέατρο, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει αν θα έγραφε νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Οι Απαράδεκτοι».

Ποιες προτάσεις έχει δεχθεί για να πρωταγωνιστήσει ξανά στην τηλεόραση και τι πιστεύει για τη σημερινή εικόνα του θεάματος;

Ποια είναι η αγαπημένη της συνήθεια και τι λέει για τα σίριαλ, το θέατρο και την επιθεώρηση;

Σε όλες αυτές και σε πολλές ακόμα ερωτήσεις θα απαντήσει η ταλαντούχα ηθοποιός, ενώ θα κάνει και μια βαθιά ανασκόπηση στην ζωή και το έργο της.

Στο Ενώπιος - Ενωπίω βρέθηκε καλεσμένος και ο Νίκος Πορτοκάλογλου

Το βράδυ της Πέμπτης 20/5 ο Νίκος Πορτοκάλογλου ήταν καλεσμένος και βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» και μεταξύ άλλων ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έχει κλείσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή και πολλοί τίμησαν το γεγονός με αναρτήσεις στη μνήμη του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι εύκολο να κάνεις φιλίες μέσα στον χώρο όταν είσαι στην ίδια αρένα και παλεύεις και παλεύει και ο άλλος για τον δικό του στόχο. Δεν είναι πολύ εύκολο. Θυμάμαι πολύ καλά προς την προηγούμενη συνέντευξη την είχαμε κάνει μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα».

«Αυτό που συνέβη με τον Λαυρέντη συνέβη γιατί στην πραγματικότητα βρεθήκαμε μετά από σχεδόν 40 χρόνια παράλληλης πορείας. Σε φάση ωριμότητας που δεν είχαμε πια την πρεμούρα να αποδείξουμε κάτι ο ένας στον άλλον. Οπότε έγινε ένα μαγικό πράγμα εκείνη την χρονιά».

«Μου λείπει πολύ, πολύ. Κράτησε λίγο η συνεργασία μας και, όταν το σκέφτομαι αυτό, λέω κάλλιο αργά πάρά ποτέ. Πάλι καλά που έγινε αυτή η συνεργασία και συναντηθήκαμε μουσικά».