MasterChef 6: Το πιάτο της audition ήταν καλύτερο - Ποιος θα αποχωρήσει λίγο πριν τον τελικό;

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 24/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Το πιάτο της audition ήταν καλύτερο - Ποιος θα αποχωρήσει λίγο πριν τον τελικό;

Με μια όχι και τόσο αναμενόμενη αποχώρηση έκλεισε η τελική πεντάδα για φέτος, κάνοντας το Twitter να "πλαντάξει". Ποιοι θα αποκτήσουν μία θέση στην τετράδα συναντώντας την Καλλιόπη, απόψε 24/5, στο νέο επεισόδιο του MasterChef 6; Οι παίκτες είναι έτοιμοι για την δοκιμασία που θα ακολουθήσει, ωστόσο η κατάληξη δεν θα είναι για όλους το ίδιο επιτυχής.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό (24/5) επεισόδιο του MasterChef 6

Μια ακόμα δοκιμασία με έντονο το στοιχείο της νοσταλγίας φτάνει απόψε στο παιχνίδι. Οι τέσσερις παίκτες, πλην της Καλλιόπης, θα κληθούν να ξαναφτιάξουν το πιάτο που τους έβαλε στον διαγωνισμό. Το πρώτο τους πιάτο στο MasterChef. Πως; Εξελίσσοντας το με βάση τις εμπειρίες που πήραν όλους αυτούς τους μήνες στο παιχνίδι…

Κάποιοι θα πετύχουν τον στόχο, παρουσιάζοντας ένα όντως αναβαθμισμένο πιάτο της αρχικής εκδοχής. Ένας όμως δεν θα τα καταφέρει. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος δηλώνει ότι θα προτιμούσε το πιάτο των audition, παρά το σημερινό! Ποια θα είναι η σύνθεση της τελικής τετράδας του MasterChef;

Αποκαλυπτικός ο Χριστόφορος Κατσιάνας μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι

Στην τελική ευθεία για τον τελικό βρίσκεται το MasterChef 6, ενώ χτες το βράδυ 23/5, μια ανάσα πριν την τελική 5αδα αποχώρησε ο Χριστόφορος Κατσιάνας, ο οποίος σήμερα το πρωί βρέθηκε στον καναπέ του «Breakfast@Star» και μίλησε με περίσσια ειλικρίνεια για όλους και για όλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστόφορος αποχώρησε έπειτα από τη δοκιμασία του Mystery Box, το οποίο ήταν και το τελευταίο για τον φετινό διαγωνισμό.

Ο μάγειρας μίλησε για τις σχέσεις των παικτών μέσα στο παιχνίδι, ενώ ανέφερε και τους ανθρώπους που ήρθαν πιο κοντά σε εκείνον. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφέρει την εμπλοκή των συγγενών στην τελευταία του δοκιμασία, αλλά και τον ρόλο που παίζει η μητέρα του στην ζωή του.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ήταν βέβαιος για τις δυνάμεις του, αλλά πως δεν περίμενε ποτέ πως θα κατέληγε στην τελική πεντάδα.