Άγριες Μέλισσες: Το ακραίο σχέδιο του Ακύλα για Μπάμπη και Κορίνα μπαίνει σε εφαρμογή

Θα γίνει χαμός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Το ακραίο σχέδιο του Ακύλα για Μπάμπη και Κορίνα μπαίνει σε εφαρμογή

Και ενώ η κατάσταση στο Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες έχει φτάσει στο απροχώρητο μιας και κανείς πλέον δεν είναι σίγουρος για το τι του επιφυλάσσει η επόμενη μέρα, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της τρίτης και τελευταίας σεζόν, τα πράγματα για κάποιους ήρωες πάνε προς το καλύτερο και για άλλους όπως ο Ακύλας για παράδειγμα, προς το χειρότερο!

Μην χάσετε απόψε 25/5 στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 119: Όλοι είναι καταρρακωμένοι με την απόρριψη των ενστάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό ενώ ο Δούκας θέλει να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός όμως είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδερφό του. Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα.

Ο Μπάμπης αποφασίζει όμως να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό ενώ ο Νικηφόρος έχει μια ανακοίνωση για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο.

Διπλό φινάλε για τις Άγριες Μέλισσες - Τα δύο σενάρια για το τέλος της σειράς

Στα τέλη του Μαΐου αναμένεται να δούμε το τέλος της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες», που εδώ και 3 σεζόν έχει κερδίσει κριτές και τηλεθεατές. Η αυλαία θα πέσει για τους κατοίκους του Διαφανίου, ενώ στόχος της παραγωγής είναι να μην βγει spoiler για το μεγάλο φινάλε.

Στο τρίτο κύκλο της σειράς βλέπουμε τη ζωή των πρωταγωνιστών να ανατρέπεται, ενώ οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Εμείς έχουμε ήδη πει ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί με δύο γάμους και μία γέννα. Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μεγάλο τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες επειδή πάντα υπάρχει ο φόβος να προδοθεί το φινάλε της σειράς, υπάρχει η σκέψη να γραφτούν δύο επεισόδια για το φινάλε ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές.

Το ένα σενάριο θέλει τον μικρό Σέργιο να εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς σε μεγαλύτερη ηλικία μετά τις σπουδές του στο Παρίσι και να εξιστορεί στο κορίτσι του στην πλατεία του Διαφανίου την ιστορία της οικογένειας του. Αυτή η εκδοχή είναι η επικρατέστερη μέχρι στιγμής αφού είναι και πιο κοντά στο βιβλίο της Μελίνας Τσαμπάνη.

Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο το τηλεοπτικό κοινό θα μάθει ποιος αποκάλυψε στον Σέργιο το μεγάλο μυστικό της ζωής του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον παππού του, Δούκα Σεβαστό. Το δεύτερο σενάριο θέλει η σειρά να τελειώνει το 1974 με τους πρωταγωνιστές να παίρνουν ο καθένας από τη ζωή όχι μόνο αυτό που τουs αξίζει αλλά και ένα μάθημα ζωής.

Όμως όποιο και να είναι περιμένουμε τη συγγραφική ομάδα και το σκηνοθέτη να το αποφασίσουν.

Μπορούν να σταματούν για λίγο τα επεισόδια λόγω Πάσχα αλλά οι «Άγριες Μέλισσες» θα επιστρέψουν δριμύτερες και θα μας δώσουν το ολοκληρωμένο φινάλε που περιμέναμε 3 σεζόν. Οι χαρακτήρες έχουν μεγαλώσει, έχουν ωριμάσει και πλέον βρίσκουν το δρόμο τους.

Άλλοι οδηγούνται στην ευτυχία και άλλοι στην καταστροφή, ενώ ορισμένα θα κάνουν τη μεγάλη στροφή λίγο πριν από το τέλος. Μην ξεχνάμε ότι αναμένουμε και μια απόπειρα αυτοκτονίας...

Τι θα γίνει όμως τα αγαπημένα μας ζευγάρια και ποια από αυτά θα καταλήξουν μαζί;

ΕΛΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΣ

Ο Ζάχος Λυκογιάννης παρά τις προσπάθειές του να χωρίσει την Ελένη από τον Λάμπρο, θα αναγκαστεί απογοητευμένος να εγκαταλείψει το Διαφάνι, αφήνοντας το ζευγάρι να ζήσει ήσυχο τη ζωή του με το παιδάκι τους αφού αυτός ο έρωτας είναι από ατσάλι και δεν σπάει!

ΔΡΟΣΩ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

Για το «εθνικό μας ζευγάρι», τη Δρόσω και τον Κωνσταντή, η αρχική ιστορία τους ήθελε να χωρίζουν. Ωστόσο μετά τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού οι σεναριογράφοι γράφουν για εκείνους το Happy End!

ΑΣΗΜΙΝΑ-ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Από την άλλη μεριά στις Άγριες Μέλισσες η Ασημίνα θα μπει σφήνα στον αρραβώνα της Ρέναs και του Νικηφόρου, παρά τιs ευλογίες της Μυρσίνης, που κάνει τα αδύνατο δυνατά για να τουs δει παντρεμένους.

Η ιδέα της Ρένας να ομολογήσει στον μικρό Σέργιο ότι η μάνα του είναι η Δρόσω για να εκδικηθεί την Ασημίνα, είναι και η αιτία για να χωρίσει το ζευγάρι. Ο Νικηφόρος θα βρεθεί ξανά στην αγκαλιά της Ασημίνας, αφού δεν έπαψε ποτέ να την αγαπά.

ΜΕΛΕΤΗΣ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ

Ο Μελέτης. από την άλλη μεριά, βλέπει τη γυναίκα του, την Κορίνα. στο πλευρό του Μπάμπη Βαμβακά, αλλά δεν του καίγεται καρφάκι. Μάλιστα η Κορίνα θα παντρευτεί τον Βαμβακά και το Διαφάνι θα το γλεντήσει.

Ο Μελέτης έχει παρασυρθεί ξανά στο αμαρτωλό πάθος του για την Πηνελόπη, που τον έχει προσεγγίσει ξανά. Εκείνος την αγαπά ακόμη. Αυτή τον θέλει για να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος του εισαγγελέα, Αλέξη Γραμματικού ή μήπως θα πέσει στην παγίδα που του στήνει, καθώς και αυτή δεν τον έχει ξεπεράσει.

ΔΟΥΚΑΣ-ΜΥΡΣΙΝΗ

Από την άλλη ο Δούκας χώρισε οριστικά από την ερωμένη του Αντιγόνη και γύρισε στη Μυρσίνη. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει τις απιστίες της και οι δυο τους θα ακολουθήσουν εν τέλει διαφορετικούς δρόμους.